Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.252 Makaleler 3 Çözümler 21 7 Mayıs 2025 #11 buraaksirin dedi: İşlemci olarak bir tık daha iyisini de alabilirim daha iyisi var mıdır 10 k ya kadar. Genişletmek için tıkla... Var ama aradaki fiyat farkına değecek performans farkı oluşmuyor.
buraaksirin dedi: İşlemci olarak bir tık daha iyisini de alabilirim daha iyisi var mıdır 10 k ya kadar. Genişletmek için tıkla... Var ama aradaki fiyat farkına değecek performans farkı oluşmuyor.
B buraaksirin Zeptopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #12 Iwatani Naofumi dedi: Ekran kartın güzel, şu anki sitemde RAM yükseltmesi iyi olur. Eğer bütçen varsa direkt AM5 geçmek en iyi yükseltme olur Genişletmek için tıkla... am 5 geçmek için sistemi yeniden kurmak gerekmezmi
Iwatani Naofumi dedi: Ekran kartın güzel, şu anki sitemde RAM yükseltmesi iyi olur. Eğer bütçen varsa direkt AM5 geçmek en iyi yükseltme olur Genişletmek için tıkla... am 5 geçmek için sistemi yeniden kurmak gerekmezmi
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.252 Makaleler 3 Çözümler 21 7 Mayıs 2025 #13 buraaksirin dedi: Am 5 geçmek için sistemi yeniden kurmak gerekmezmi. Genişletmek için tıkla... Anakart RAM ve işlemci değişimi sadece.
buraaksirin dedi: Am 5 geçmek için sistemi yeniden kurmak gerekmezmi. Genişletmek için tıkla... Anakart RAM ve işlemci değişimi sadece.
B buraaksirin Zeptopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #14 Mantar09 dedi: Var ama aradaki fiyat farkına değecek performans farkı oluşmuyor. Genişletmek için tıkla... yani en fp işlemci bana önerdiğiniz olacaktır doğru mu hocam
Mantar09 dedi: Var ama aradaki fiyat farkına değecek performans farkı oluşmuyor. Genişletmek için tıkla... yani en fp işlemci bana önerdiğiniz olacaktır doğru mu hocam
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.252 Makaleler 3 Çözümler 21 7 Mayıs 2025 #15 buraaksirin dedi: Yani en F/P işlemci bana önerdiğiniz olacaktır doğru mu hocam. Genişletmek için tıkla... Evet AM5'in en mantıklı işlemcisi denebilir 7500F.
buraaksirin dedi: Yani en F/P işlemci bana önerdiğiniz olacaktır doğru mu hocam. Genişletmek için tıkla... Evet AM5'in en mantıklı işlemcisi denebilir 7500F.
B buraaksirin Zeptopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #16 Mantar09 dedi: Evet AM5'in en mantıklı işlemcisi denebilir 7500F. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam sağolun
Mantar09 dedi: Evet AM5'in en mantıklı işlemcisi denebilir 7500F. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam sağolun