RX 6750 XT sistemin Mafia 2 Definitive'de 30 FPS vermesi normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10

denodeno146

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT
Anakart
MSI MPG X570
İşlemci
AMD Ryzen 9 3900XT
Merhaba, Steam'den Mafia 2 Definitive Edition aldım. İlk savaş bölümünde 30 FPS alıyorum. GTA 5 en iyi ayarlarda 200 FPS alan bilgisayar burada 30 FPS alıyor, neden?

Hocam dikey senkronizasyon falan açıktır belki ya da FPS sabitleme.

Tabii ki normal değil.

Hocam Sebebi Nedir Sizce?

Hocam dikey senkronizasyon falan açıktır belki ya da FPS sabitleme.
Türkçe Yama yaptım alakası olduğunu zannetmiyorum görüntü ayarları bu şekilde
1710863636788.png

Merhaba, Steam'den Mafia 2 Definitive Edition aldım. İlk savaş bölümünde 30 FPS alıyorum. GTA 5 en iyi ayarlarda 200 FPS alan bilgisayar burada 30 FPS alıyor, neden?

V-Sync ayarlarını kontrol edin baktınız olmadı Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar kısmına girip oyunun üzerine sağ tıklayın ve öncelik atadan yüksek seçeneğini seçip deneyin.

Hocam sebebi nedir sizce?

Türkçe yama yaptım alakası olduğunu zannetmiyorum görüntü ayarları bu şekildeEki Görüntüle 2144985

Ne olur ne olmaz Türkçe yamayı kaldırıp bir de öyle dener misiniz hiç belli olmaz bir bakmışız ondanmış :D

Hocam sebebi nedir sizce?

Türkçe yama yaptım alakası olduğunu zannetmiyorum görüntü ayarları bu şekildeEki Görüntüle 2144985

Dikey senkronizasyonu kapatıp deneyin.

V-Sync ayarlarını kontrol edin baktınız olmadı Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar kısmına girip oyunun üzerine sağ tıklayın ve öncelik atadan yüksek seçeneğini seçip deneyin.

Hocam ayarlar normal yöneticiden yatpım değişiklik yok

Ne olur ne olmaz Türkçe yamayı kaldırıp bir de öyle dener misiniz hiç belli olmaz bir bakmışız ondanmış :D

Deniyorum

Dikey senkronizasyonu kapatıp deneyin

Değişiklik yok

Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü sağla yaptım silinmemiş nasıl sileceğim?

Son düzenleme:
Hocam ayarlar normal yöneticiden yatpım değişiklik yok.

Deniyorum.

Değişiklik yok.

Türkçe yamayı indirdiğiniz RAR'ı açın içinde hangi dosyalar varsa isimlerine bakarak oyun dosyalarından silin sonra oyun dosyalarını tekrardan doğrula yapın.

Hocam ayarlar normal yöneticiden yatpım değişiklik yok.

Deniyorum.

Değişiklik yok.

Setup halinde indirdiyseniz Denetim Masası'ndan program kaldır kısmından kaldırabilirsiniz.

Türkçe yamayı indirdiğiniz RAR'ı açın içinde hangi dosyalar varsa isimlerine bakarak oyun dosyalarından silin sonra oyun dosyalarını tekrardan doğrula yapın.

Setup halinde indirdiyseniz Denetim Masası'ndan program kaldır kısmından kaldırabilirsiniz.

Hocam oyunun kendi Launcher'ı üzerinde dikey eşitleme ayarı bulunuyormuş. Onu kapatmayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı