A aleqtro Hectopat Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 17 23 Ağustos 2022 #11 Ckribrahim5 dedi: V20 ile V12 arasında çok fark yok. Bütçene uygun olsun diye bu kasaları tercih ettim. V20 de tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, @mustafavemust hocanın önerdiği ilk kasa msi mag force 100r iyi midir? yoksa Dark kasa daha mı iyi?
Ckribrahim5 dedi: V20 ile V12 arasında çok fark yok. Bütçene uygun olsun diye bu kasaları tercih ettim. V20 de tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, @mustafavemust hocanın önerdiği ilk kasa msi mag force 100r iyi midir? yoksa Dark kasa daha mı iyi?
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 23 Ağustos 2022 #12 aleqtro dedi: Hocam, @mustafavemust hocanın önerdiği ilk kasa msi mag force 100r iyi midir? yoksa Dark kasa daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... 100R fiyatı iyi iken iyidi dostum şuan gereksiz bir şekilde pahalı o fiyatları hak etmiyor.
aleqtro dedi: Hocam, @mustafavemust hocanın önerdiği ilk kasa msi mag force 100r iyi midir? yoksa Dark kasa daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... 100R fiyatı iyi iken iyidi dostum şuan gereksiz bir şekilde pahalı o fiyatları hak etmiyor.
mustafavemust Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 23 Ağustos 2022 #13 Bence 1700 TL'ye PSU dahil iyidir fakat tek alacaksan pahalı Ckribrahim5 dedi: 100R fiyatı iyi iken iyiydi dostum şu an gereksiz bir şekilde pahalı o fiyatları hak etmiyor. Genişletmek için tıkla...
Bence 1700 TL'ye PSU dahil iyidir fakat tek alacaksan pahalı Ckribrahim5 dedi: 100R fiyatı iyi iken iyiydi dostum şu an gereksiz bir şekilde pahalı o fiyatları hak etmiyor. Genişletmek için tıkla...
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 23 Ağustos 2022 #14 mustafavemust dedi: Bence 1700 TL'ye PSU dahil iyidir fakat tek alacaksan pahalı Genişletmek için tıkla... İçinde A650BN varsa olabilir.
mustafavemust dedi: Bence 1700 TL'ye PSU dahil iyidir fakat tek alacaksan pahalı Genişletmek için tıkla... İçinde A650BN varsa olabilir.
A aleqtro Hectopat Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 17 23 Ağustos 2022 #15 Ckribrahim5 dedi: 100R fiyatı iyi iken iyidi dostum şuan gereksiz bir şekilde pahalı o fiyatları hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Sizlerden son bir şey daha istiyorum. Bana kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Büyük ihtimal stock fan yetersiz olacak.
Ckribrahim5 dedi: 100R fiyatı iyi iken iyidi dostum şuan gereksiz bir şekilde pahalı o fiyatları hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Sizlerden son bir şey daha istiyorum. Bana kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Büyük ihtimal stock fan yetersiz olacak.
mustafavemust Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 23 Ağustos 2022 #16 aleqtro dedi: Anladım hocam. Sizlerden son bir şey daha istiyorum. Bana kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Büyük ihtimal stock fan yetersiz olacak. Genişletmek için tıkla... Onun için bütçe nedir
aleqtro dedi: Anladım hocam. Sizlerden son bir şey daha istiyorum. Bana kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Büyük ihtimal stock fan yetersiz olacak. Genişletmek için tıkla... Onun için bütçe nedir
A aleqtro Hectopat Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 17 23 Ağustos 2022 #17 Ckribrahim5 dedi: İçinde A650BN varsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Açıklama ve görsellerde gözüküyor.
Ckribrahim5 dedi: İçinde A650BN varsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Açıklama ve görsellerde gözüküyor.
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 23 Ağustos 2022 #18 aleqtro dedi: Anladım hocam. Sizlerden son bir şey daha istiyorum. Bana kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Büyük ihtimal stock fan yetersiz olacak. Genişletmek için tıkla... Onun için seçtiğin kasa modelini ve bütçeni belirtip konu açabilirsin dostum. Buradan uyarı yiyebiliriz.
aleqtro dedi: Anladım hocam. Sizlerden son bir şey daha istiyorum. Bana kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Büyük ihtimal stock fan yetersiz olacak. Genişletmek için tıkla... Onun için seçtiğin kasa modelini ve bütçeni belirtip konu açabilirsin dostum. Buradan uyarı yiyebiliriz.
A aleqtro Hectopat Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 17 23 Ağustos 2022 #19 mustafavemust dedi: Onun için bütçe nedir Genişletmek için tıkla... Bütçe sınırım yok eğer kaliteli bir şey şartsa.
mustafavemust dedi: Onun için bütçe nedir Genişletmek için tıkla... Bütçe sınırım yok eğer kaliteli bir şey şartsa.
mustafavemust Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 23 Ağustos 2022 #20 Ckribrahim5 dedi: İçinde A650BN varsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Bakabilirmisin şuan müsait değilim
Ckribrahim5 dedi: İçinde A650BN varsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Bakabilirmisin şuan müsait değilim