RX 6750 XT ve i5-12400F sistem için kasa ve PSU tavsiyesi

Dark V20 veya V12 GPU büyük hocam. O yüzden MSI 100R'den vazgeçtim. Başka kasa öneriniz varsa ona da bakabilirim.

Evet hocam, hem uygun pek güzel durmuyor ama işlevsel bir kasa gibi geldi. Aslında şu PSU olayını hallettikten sonra önüme bakmam daha kolaylaşacak.

Evet hocam, hem uygun pek güzel durmuyor ama işlevsel bir kasa gibi geldi. Aslında şu PSU olayını hallettikten sonra önüme bakmam daha kolaylaşacak.

PSU sığarmı bilmiyorumda M100a da iyi gibi fakat sığarmı o sıkıntı eğer sığıyorsa o çok daha iyi olur.

PSU iyi diyorsanız(EVGA 750w) direkt sipariş geçicem. M100a baktım, max GPU uzunluğu 300mm. Benim kart 335mm uzunluğunda hocam. 100r'yi de o yüzden eledim.

PSU iyi diyorsanız(EVGA 750W) direkt sipariş geçeceğim. M100a baktım, Max GPU uzunluğu 300mm. Benim kart 335mm uzunluğunda hocam. 100R'yi de o yüzden eledim.

Tamam hocam siparişi verin. Kasayı da bence V12 bakın destekliyorsa ekran kartını V20ye bence verilmez o kadar.

Siparişi geçtim hocam. Ayrıca Samsung 980 Pro 1 TB SSD ile bu bilgisayar toplama işini noktalıyorum. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…