RX 6750 XT vs RTX 3070

Attığıma bakın.
 
Buyrun hocam

Evet bunu almayı çok düşündüm fakat XFX modelini kullanan insanlarin WattMan ile boğuştuğunu duyunca biraz çekindim doğrusu.

Hocam WattMan hatası dediğimiz şey chipset driveri kaynaklı bir sorun ASUS MSI XFX gibi firmalar sadece aldıkları chipsetin üzerine soğutma bloğunu koyarlar.
 
Hocam WattMan hatası dediğimiz şey chipset driveri kaynaklı bir sorun ASUS MSI XFX gibi firmalar sadece aldıkları chipsetin üzerine soğutma bloğunu koyarlar.

WattMan'ı anlatan bir kullanıcı her markanın BIOS ayarlarının ceşitlilik gösterdiğini ve genelde XFX modelinin bu konuda diğerlerinden farkli olduğunu söylemişti. Ne kadar doğrudur hiç bilmiyorum hocam.
 

Hazır sistem istediğinizi sonradan fark ettim kusura bakmayın. Ben olsam tercihimi bu sistemden yana kullanırdım. 2K da cebinizde kalır. Tabii 22K fiyatla 6800 bandında bir sistem yakalarsanız onu alın derim.
ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…