RX 6750 XT VS RTX 4060 Ti ve Intel i5 13400F vs AMD R5 7500F

Azcık pahalı geldi. Peki 16 gb DDR5 yeterli olur mu? Yoksa 32gb mi almalıyım?

Ekran kartı konusunda net bir şey diyemem. Ben 6750XT kullanıyorum memnunum.
İşlemci konusunda soketinin geleceği için 7500F tercih etmeni öneririm.
Nasıl 6750XT gürültülü çalışıyor mu? Elektrik faturası çok geldi mi Hangi markaydı sizinki?

Son düzenleme:
Nasıl 6750XT gürültülü çalışıyor mu? Elektrik faturası çok geldi mi Hangi markaydı sizinki?
Elektrik faturası neden fazla gelsin? Neden gürültülü çalışsın? Nereden çıkarttınız bunu hocam? Markası ASUS. Sessiz çalışıyor. Şu ana kadar 10 saatlik aralıksız oyun oynadığım dönemde bile 60 - 64 dereceyi geçmedi sıcaklık değerleri olarak. İşlemcim 80 dereceyi görürken, ekran kartım adeta klima gibi serin çalışıyor.

Oyun testlerinde 4060Ti'den daha fazla güç kullandığını görmüştüm, gerçi çok etkilemez de şaka yollu sorayım dedim. Ben de 6750XT alacağım sanırım.

Şu iki sistemden hangisini önerirsiniz, Ram anakart vs. diğer donanımlar için yorumunuz nedir? SSD'yi 1 TB WD'ye yükseltmeyi düşünüyorum.

Nvidia'da DLSS ve FG gibi teknolojiler var, AMD'de bunun karşılığı olan teknolojiler mevcut mu? AMD o konuda geri kalır mı?

Tekrar merhaba, bu sistemi alıyorum XFX ekran kartı iyi midir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…