T tahaugrl Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #21 7700 xt sizi uzun sure goturur ama almayacaksaniz ucuz olani alin gecin benzer kartlar sizi yeni kart alana kadar idare eder.
7700 xt sizi uzun sure goturur ama almayacaksaniz ucuz olani alin gecin benzer kartlar sizi yeni kart alana kadar idare eder.
talhasimsek Attopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Makaleler 1 29 Mayıs 2024 #22 tahaugrl dedi: 7700 xt sizi uzun sure goturur ama almayacaksaniz ucuz olani alin gecin benzer kartlar sizi yeni kart alana kadar idare eder. Genişletmek için tıkla... İnşallah bakıyorum bugun alacağım Arkadaşlar düşündüm taşındım RX 6750 XT Almaya karar verdim.Son bir diyecek bir fikriniz varmıdır? Arkadaşlar düşündüm taşındım RX 6750 XT Almaya karar verdim.Son bir diyecek bir fikriniz varmıdır? Son düzenleme: 29 Mayıs 2024
tahaugrl dedi: 7700 xt sizi uzun sure goturur ama almayacaksaniz ucuz olani alin gecin benzer kartlar sizi yeni kart alana kadar idare eder. Genişletmek için tıkla... İnşallah bakıyorum bugun alacağım Arkadaşlar düşündüm taşındım RX 6750 XT Almaya karar verdim.Son bir diyecek bir fikriniz varmıdır? Arkadaşlar düşündüm taşındım RX 6750 XT Almaya karar verdim.Son bir diyecek bir fikriniz varmıdır?
7 792960 Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 2 8 Haziran 2024 #23 talhasimsek dedi: İnşallah bakıyorum bugun alacağım Arkadaşlar düşündüm taşındım RX 6750 XT Almaya karar verdim.Son bir diyecek bir fikriniz varmıdır? Arkadaşlar düşündüm taşındım RX 6750 XT Almaya karar verdim.Son bir diyecek bir fikriniz varmıdır? Genişletmek için tıkla... aldınız mı? aldıysanız wattman sorunu yaşadınız mı?
talhasimsek dedi: İnşallah bakıyorum bugun alacağım Arkadaşlar düşündüm taşındım RX 6750 XT Almaya karar verdim.Son bir diyecek bir fikriniz varmıdır? Arkadaşlar düşündüm taşındım RX 6750 XT Almaya karar verdim.Son bir diyecek bir fikriniz varmıdır? Genişletmek için tıkla... aldınız mı? aldıysanız wattman sorunu yaşadınız mı?