RX 6750XT vs RTX 4060

emircavo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 30k bütçe ile bilgisayar alacagim Sinerji'den topladim lakin kafam takildi.

RX 6750XT mi 4060 mi almalıyım?

İslemci olarak Ryzen 5 5600 alacağım okuduguma gore 5600X cok da farkli degilmis.

Anakart olaraj yeterli gelir mi? B550M alacagim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi öneririm 30k TL bütçede bahsettiğiniz modeller tercih edilmez.

Son düzenleme:
30K bütçede ne DDR4 sistem toplanır ne de 3 senelik RX 6000 serisi. Yukarıdakini alabilirsin fazladan 1300 TL vermeye gerek yok.

Soğutucu olarak bunu öneririm işlemci için stok fan yetmiyor.

AMD alınmaz sürücülerle uğraşır durursun stabil değil. Ayrıca eskidi artık güncel 4060'lı bir sistem daha iyi olur.

6000-7000 serisinde sürücü ile alakalı bir sorun yok.

Konu sahibi arkadaşın benim attığım sistem ve soğutucuyu alması daha sağlıklı olacaktır hayırlı olsun iyi geceler dilerim herkese.

6000-7000 serisinde sürücü ile alakalı bir sorun yok.

Nasıl yok? Her 10 kullanıcıdan net 5'i sürücü sorunu yaşıyor dostum forumları hiç mi gezmiyorsunuz? 6000 serisi bile hala stabil değil. AMD'nin sürücü sorunları ezelden beridir olan bir şey düzelteceklerini de sanmıyorum ben. 7000 serisinde bile sorun yaşayanlar var şu an da.

WHQL sürüm kullanılmalı o halde.

Soğutucu olarak bunu öneririm işlemci için stok fan yetmiyor.

Bu hem ucuz hem soğutması iyi. İncelemesi var YouTube'da. Artan 200-300 liraya kaliteli termal macun alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…