RX 6800 alınır mı?

Shinsoo

Centipat
Yer
Shinsoo
Daha fazla  
DDR5 sistem topluyorum fakat ekran kartı için çok bütçem kalmıyor. Arkadaşım da 7500 TL'ye RX 6800 satıyor, sizce almak mantıklı mı? 2K oyunculuk için hala iş görebilecek düzeyde mi? RX 6800'e hangi kart denk onu da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Toplayacağım sistemin parçalarını aşağıda belirtiyorum, sevgiler.

MSI MAG A600DN 600W 80 PLUS 120MM FAN GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (PSU'yu vatandan almam gerekiyor tanıdığım olduğu için indirimli alacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence net alınır. Fiyatına göre tartışmasız bir ekran kartı.

Bence net alınır. Fiyatına göre tartışmasız bir ekran kartı.
Birkaç video izledim 3070Ti ekran kartından daha performanslı haliyle 4060Ti ekran kartından da daha performanslı oluyor. İlk defa AMD ekran kartı kullanacağım fakat aklımı karıştıran tek şey FPS oyunlarındaki optimizasyonu. NVİDİA bu konuda daha başarılı diye biliyorum fakat AMD ekran kartıda üzmez gibi geliyor bana iki arada bir deredeyim.

Anakart+RAM+işlemci seçimleri güzel.

Ekran kartını test edip sorunsuzsa alabilirsiniz. 2K Gaming testlerinde 4070'e hemen hemen eş bir karttır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım kasa ve soğutucuyu alabilirsiniz.

Ssd için biraz bekleyip indirimli bir ürün kapabilirsiniz.

Anakart+RAM+işlemci seçimleri güzel.

Ekran kartını test edip sorunsuzsa alabilirsiniz. 2K Gaming testlerinde 4070'e hemen hemen eş bir karttır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım kasa ve soğutucuyu alabilirsiniz.

Ssd için biraz bekleyip indirimli bir ürün kapabilirsiniz.

SSD için bekleyeceğim sonradan karar verdim bende. Deepcool kasasında gelen PSU, Deepcool PF700 modeli. Çoğu yerde o psu için korumaları yetersiz diye okudum. Ayrıca MSI MAG A600DN 650W modelide var aklımda.

Sisteminiz ortalama-Max 250-350W arası güç çekeceği için pek üstünde durmadım ama PSU'da çok önemli tabii.

Bu ürünüde alabilirsiniz ya da gönlünüz hangisinde rahat edecekse onu alabilirsiniz pek fiyatları oynamayacaktır.

Ayrıca sisteminiz Max yük altında bile 350-400W güç gereksinimi olacağından çok yüksek PSU almanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı