RX 6800 alınır mı?

Sapphire marka alırsanız pek bir problem yaşayacağınızı sanmam
Merhaba arkadaşlar, RX 6800 almayı düşünüyorum ama arkadaşım ekran kartınının bozulup yaptırmaktan oynamayacağımı söylüyor. Sizce RX 6800 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, RX 6800 almayı düşünüyorum ama arkadaşım ekran kartınının bozulup yaptırmaktan oynamayacağımı söylüyor. Sizce RX 6800 alınır mı?

Neden bozulacakmış kart? Arkadaşınız fanboyluk yapmak yerine üstüne eklesin 3080 alın madem. Konuya gelecek olursak çiçek gibi kart ancak sıfır olarak alınmaz. 2. el uygun fiyatlı temiz bulunursa alınır.

İşlemciniz besliyorsa ve PSUnuz yetiyorsa 12 civarına ikinci el 6800 XT alın çok kaslı kart.

Fiyat nedir?

Alınır tabii. Arkadaşınız NVIDIA olsun çamurdan olsuncu ama muhtemelen imrenerek bakacaktır.

Öncelikle selamünaleyküm arkadaşım belki de AMD markasını eleştirmiştir bunu bilemiyoruz ayrıca NVIDIA fanboyluk değil AMD markasının her zaman önündedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…