ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 28 Ocak 2023 #1 Vidaları söktüm kart gevşedi fakat ekran kartı büyük olduğundan mandala nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Ne yapabilirim?
Vidaları söktüm kart gevşedi fakat ekran kartı büyük olduğundan mandala nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Ne yapabilirim?
Çözüm arandur 28 Ocak 2023 ooredoo dedi: Görmedim hocam mesajınızı parmağım gidiyor fakat ittiriyorum daha da ileri gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi parmak ucuyla anakarta doğru bastır mandala. bunu yaparken ekran kartını hafife kendine doğru çekebilirsin.
ooredoo dedi: Görmedim hocam mesajınızı parmağım gidiyor fakat ittiriyorum daha da ileri gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi parmak ucuyla anakarta doğru bastır mandala. bunu yaparken ekran kartını hafife kendine doğru çekebilirsin.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #2 Mandala bir şekilde ulaşacaksınız. Olmadı işlemci fanını sökeceksiniz erişmek için. Artı 0 Eksi
KS KS ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 28 Ocak 2023 #3 arandur dedi: Mandala bir şekilde ulaşacaksınız. Olmadı işlemci fanını sökeceksiniz erişmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda bile mandalı göremiyorum fan sökme konusuna hiç girmiyeyim. Zaten fan üstünde olduğu için pek bir şey yapabileceğimi zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
arandur dedi: Mandala bir şekilde ulaşacaksınız. Olmadı işlemci fanını sökeceksiniz erişmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda bile mandalı göremiyorum fan sökme konusuna hiç girmiyeyim. Zaten fan üstünde olduğu için pek bir şey yapabileceğimi zannetmiyorum.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 CPUnun fanını sök diyor, GPU değil. Artı 0 Eksi
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 korro dedi: CPUnun fanını sök diyor, GPU değil. Genişletmek için tıkla... Anladım sıkıntını zaten bunu demeye çalıştım. İşlemci fanı dedim. Artı 0 Eksi
korro dedi: CPUnun fanını sök diyor, GPU değil. Genişletmek için tıkla... Anladım sıkıntını zaten bunu demeye çalıştım. İşlemci fanı dedim.
1 101982 Kilopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 667 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #6 ooredoo dedi: Vidaları söktüm kart gevşedi fakat ekran kartı büyük olduğundan mandala nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... PCB koruması yoksa arkasında dikkatli şekilde tornavida vb uzun bir şey ile bastır ? Ne cpu fanı sökmesi. Gerek yok öyle şeylere. Artı 0 Eksi
ooredoo dedi: Vidaları söktüm kart gevşedi fakat ekran kartı büyük olduğundan mandala nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... PCB koruması yoksa arkasında dikkatli şekilde tornavida vb uzun bir şey ile bastır ? Ne cpu fanı sökmesi. Gerek yok öyle şeylere.
KS KS ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 28 Ocak 2023 #7 korro dedi: CPU'nun fanını sök diyor, GPU değil. Genişletmek için tıkla... Tamam da mandal altta fan 2 kat üstünde fanı söksem bile yine yetişemem diyorum. 101982 dedi: PCB koruması yoksa arkasında dikkatli şekilde tornavida vb uzun bir şey ile bastır? Ne CPU fanı sökmesi. Gerek yok öyle şeylere. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye bastırmam gerekiyor hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
korro dedi: CPU'nun fanını sök diyor, GPU değil. Genişletmek için tıkla... Tamam da mandal altta fan 2 kat üstünde fanı söksem bile yine yetişemem diyorum. 101982 dedi: PCB koruması yoksa arkasında dikkatli şekilde tornavida vb uzun bir şey ile bastır? Ne CPU fanı sökmesi. Gerek yok öyle şeylere. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye bastırmam gerekiyor hocam?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #8 101982 dedi: PCB koruması yoksa arkasında dikkatli şekilde tornavida vb uzun bir şey ile bastır ? Ne cpu fanı sökmesi. Gerek yok öyle şeylere. Genişletmek için tıkla... Bastırsın tornavidayla, bi kaysın sonra alsın eline anakartı, bu da bir plan tabi. Arkadaşım foto çek o zaman görelim durumu. Artı 0 Eksi
101982 dedi: PCB koruması yoksa arkasında dikkatli şekilde tornavida vb uzun bir şey ile bastır ? Ne cpu fanı sökmesi. Gerek yok öyle şeylere. Genişletmek için tıkla... Bastırsın tornavidayla, bi kaysın sonra alsın eline anakartı, bu da bir plan tabi. Arkadaşım foto çek o zaman görelim durumu.
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #9 ooredoo dedi: Tamam da mandal altta fan 2 kat üstünde fanı söksem bile yine yetişemem diyorum. Tam olarak nereye bastırmam gerekiyor hocam? Genişletmek için tıkla... Eger anakartiniz boyleyse tornavida yardimi ile isaretledigim kismi ittirin Dosya Ekleri Screenshot 2023-01-28 011026.png 777,3 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
ooredoo dedi: Tamam da mandal altta fan 2 kat üstünde fanı söksem bile yine yetişemem diyorum. Tam olarak nereye bastırmam gerekiyor hocam? Genişletmek için tıkla... Eger anakartiniz boyleyse tornavida yardimi ile isaretledigim kismi ittirin
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.398 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #10 Tornavida son çare olsun, ne kadar dikkat etsem de bazen anakarta kaydırıyordum tornavidayla açarken. Artı 0 Eksi
Tornavida son çare olsun, ne kadar dikkat etsem de bazen anakarta kaydırıyordum tornavidayla açarken.