RX 6800 FurMark değerleri nasıl?

Eren186

Centipat
Daha fazla  
RX6800 ikinci el bulduğum ekran kartının FurMark testleri bu şekilde. Tek kafama takılan 80 dereceyi görmesi fakat fan hızının %50'yi geçmediğinden dolayı öyle olduğunu düşünüyorum. Kendisi de ofisin ekstradan çok sıcak olduğunu belirtti. Kartın ilk sahibi bu arkadaş kgf tam. Sizce anormal bir durum var mıdır?

Kartın tam modeli nedir? Ortam sıcaklığı, kasa konumu, kasa yapısı ve fan durumuna göre değişir bu sıcaklık. Çok normal değil, çok da kötü değil.

Kartın tam modeli nedir? Ortam sıcaklığı, kasa konumu, kasa yapısı ve fan durumuna göre değişir bu sıcaklık. Çok normal değil, çok da kötü değil.

XFX merch 319 hocam. Ben de dediğiniz gibi düşünüyorum yukarıda da sebeplerini söylemiştim onlar da etkendir yüksek ihtimal.

XFX merch 319 hocam. Ben de dediğiniz gibi düşünüyorum yukarıda da sebeplerini söylemiştim onlar da etkendir yüksek ihtimal.
Siz yine de gidip yüz yüze test edin. O model bu kadar ısınmaz normalde. Hotspot sıcaklığı ne kadar peki?

Siz yine de gidip yüz yüze test edin. O model bu kadar ısınmaz normalde. Hotspot sıcaklığı ne kadar peki?

92 civarı hocam. Ben doğrudan kartta sorun olduğunu düşünmüyorum kasası baya ufak hava akışı pek yok ortam da sıcak ama canlı gideceğim zaten orda bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…