RX 6800 FurMark normal mi?

Mülayim Serto

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
2.el 6800 Nitro+ ekran kartı buldum FurMark testi 1920x1080'de 274FPS oluyordu dedi ama tekrardan bilgisayara bağlayıp testin video fotoğrafını atacak. İstedigin testi yapabilirsin falan dedi daha test videosunu atmadı ama bazı kartlarda 323FPS alıyor bazilarinda 254 bazılarında 275 vs. alıyor bunun sebebi nedir? Kart kötü kullanılmış anlamında mı geliyor? Yoksa sürücü eski ya da yüklü olmadığı için mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücün en güncel sürümde olup olmadığını kontrol et.
Test yapmak için kullandığın FurMark programı forumlarda araştırmalı ve bilgili birinden fikir almalısın. En iyi FurMark hangisi bilmiyorum ama siz bunu araştırıp en iyisini bulup bilgisayarınıza onu yüklemelisiniz. Önünüze gelen rastgele bir FurMark programını indirmeyin cünkü bildiğiniz üzere FurMark programı ekran kartınızı kullanıyor bu yüzden güvenilir bir program bulmak önemli.

O değişen FPS degerleri muhtemelen farklı programlar ile test edilmiştir. Videolu test işte ve en az 15 dk olsun, kaça alacaksın?

O değişen FPS degerleri muhtemelen farklı programlar ile test edilmiştir. Videolu test işte ve en az 15 dk olsun, kaça alacaksın?

9000tl

MSAA açanlar oluyor, yumuşatma kapalıyken test etmek lazım FurMark'ta.
Satıcı da aynısını dedi 0x msaa daha belli ediyor diye

9000tl

Satıcı da aynısını dedi 0x msaa daha belli ediyor diye
2560x1440 da test eder misin? Dedim tamam dedi bakalım öğlen sonu video atacak

Ekran kartı sürücün en güncel sürümde olup olmadığını kontrol et.
Test yapmak için kullandığın FurMark programı forumlarda araştırmalı ve bilgili birinden fikir almalısın. En iyi FurMark hangisi bilmiyorum ama siz bunu araştırıp en iyisini bulup bilgisayarınıza onu yüklemelisiniz. Önünüze gelen rastgele bir FurMark programını indirmeyin cünkü bildiğiniz üzere FurMark programı ekran kartınızı kullanıyor bu yüzden güvenilir bir program bulmak önemli.

Normal FurMark programı ama satıcı hangi FurMark programı kullanacak bilmiyorum. Bana dediği sadece FurMark programında tam belli olmuyor bilgisayar a bağlayacağım uzaktan istediğin testi yapabilirsin dedi ama bakalım öğlen sonu olsun hayırlısı ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı