Çözüldü RX 6800 için işlemci tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rivalxer

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, elimde RX 6800 ekran kartı var. Ve işlemci olarak da AMD Ryzen 5 1500X mevcut. Oyunlarda ne kadar darboğaz yapar?
Eğer ciddi bir darboğaz olursa AMD tarafından iyi bir işlemci önerebilir misiniz?
Kendim AMD Ryzen 5 5600G almayı düşünüyorum.

Çözüm
R5 1500X darboğaz yapar. 5 5600G alma çünkü g serisi işlemciler dahili grafik kartı bakımından üstün yoksa çok bir fark yok normaliyle. Onun haricinde önerim R5 7500F.
Önerdiğiniz işlemcinin soket yapısı farklı.

@Rivalxer Dahili grafik işlemcisini zaten ekran kartı soketiniz dolu olduğunda kullanmayacaksınız. Boşuna performans kaybı yaşamayın. 5600 alın ve mutluluğa kucak açın.
Oyunlarda ne kadar darboğaz yapar?
Çok.

Kendim AMD Ryzen 5 5600G almayı düşünüyorum.
RX 6800'e sahipsiniz zaten, neden APU işlemci alıyorsunuz? Boş masraf. 5600G, 5500 gücünde bir işlemci. Düz 5600 daha performanslı ancak 1080p'de darboğaz yaşatır. 1080p kullanacaksanız daha üst işlemcilere yönelin. 5800X3D tercih edilebilir.

5600 G apu işlemcisi ne gerek var 5600 al geç

R5 1500X darboğaz yapar. 5 5600G alma çünkü g serisi işlemciler dahili grafik kartı bakımından üstün yoksa çok bir fark yok normaliyle. Onun haricinde önerim R5 7500F.

Bu durumda da monitörünüz darboğaz yapabilir. Onu da kontrol edin. Aldığınız FPS yükseleceği için yenileme hızı düşük kalabilir.

Yazmışım zaten 5600 diye. İkiside açığı kapatacak seviyede diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…