Anakart ne.MSI RX 6800 Gaming Z Trio ekran kartım var, şu anki kasaya zor sığdırdım. Yeni kasa almayı düşünüyorum, 5 bine kadar bütçem var. Önerilerinize açığım.
Akvaryum düşünürsenizMSI RX 6800 Gaming Z Trio ekran kartım var, şu anki kasaya zor sığdırdım. Yeni kasa almayı düşünüyorum, 5 bine kadar bütçem var. Önerilerinize açığım.
MSI RX 6800 Gaming Z Trio ekran kartım var, şu anki kasaya zor sığdırdım. Yeni kasa almayı düşünüyorum, 5 bine kadar bütçem var. Önerilerinize açığım.
Ne iyzicoymuş be..İyzico ile daha uyguna gelir![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne iyzicoymuş be..İyzico ile daha uyguna gelir![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
E çok işe yarıyor dostum, 5k lık kasayı bu sayede 4k civarına falan alabiliyorsunNe iyzicoymuş be..
Ne iyzicoymuş be..
Anakart ne.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.