İki kart arasında nvidia al diyen ağır fanboydur. RX 6800 dediğiniz kartın rakibi 3070Ti - 3080. Yazılım sorunu falan da yok. ufak tefek youtube de 8k video açınca masaüstünün kasması gibi şeyler var. 8k video izlemiyorsan sorun yaşamazsın
İki kart arasında NVIDIA al diyen ağır fanboydur. RX 6800 dediğiniz kartın rakibi 3070 Ti - 3080. Yazılım sorunu falan da yok. Ufak tefek YouTube'da 8K video açınca masaüstünün kasması gibi şeyler var. 8K video izlemiyorsan sorun yaşamazsın
Ben bizzat kullanıyorum, 6700XT de iyi ama 2K'da ömrü 6800 kadar yok. 6800 daha mantıklı. İşlemciyi 5600 al, yeterli olur; daha fazlasına çıkmana gerek yok.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Aklınızı karıştırmak istemem ama son zamanlarda önüme çıkan @MehmetSLH ın 6800 konuları 2K da akıcılık sorunu varmış galiba driver ile alakalı sanırım öyle bir şey bende tam anlamadım bunu da göz önünde bulundurun derim.