Alındı RX 6800 / RX 6800XT / RTX 3080

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İstanbul içi elden test ederek alabileceğim şekilde başlıktaki kartları düşünüyorum.

Kutu, fatura ve garanti kesinlikle olmalı. Faturası şirket faturası olmamalı.

Fiyat konusunda anlaşırız saçmalamadığınız sürece.

İlan açıklamasına yazdıklarımı karşılıyorsanız fiyatınızı belirtebilirsiniz hocam.
Fatura istediğinizi belirtmişsiniz. Endeks biilişim sıkıntı çıkarmıyor ancak o konuda pürüz olduğu için birşey diyemem. Kartı olası bir durumda garantiye yollarsanız direkt alıyorlar faturasız bir şekilde. Toplu şekilde alındı kendi büromda kullandığım kart. 9250 (düzeltme) düşünüyorum ancak uymuyor sanırım size.

Son düzenleme:
Fatura uysa fiyat makuldu...

Fatura uysa fiyat makuldu...
Size her şekilde garanti konusunda yardımcı olacağımı söyleyebilirim. Faturayı neden istiyorsunuz onu anlamadım?

Ayrıca beni istediğiniz kişiye de sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam guvenip guvenmeme durumu degil bu urunler neticede bozulabiliyor siz bana tas gibi saglam kart satarsiniz ama 1 ay sonra sizden de benden de kaynakli olmayan bir problem durumunda bozulursa garanti ihtiyaci duyuluyor ve bazi firmalar fatura olmayinca bu garanti talebini yerine getirmeyebiliyor. Sirket faturali olunca da tamir etmek yerine direkt ucret iadesi yapiyorlar diye biliyorum.

Zaten sizi bildigim icin direkt olarak reddetmedim hatta hicbir sey bulamazsam sizin kartiniza yonelecegim. Bu arada Istanbul'da misiniz?

Endeks bilişim de kart değiştiriyor. Teşekkür ederim istanbul'da değilim ancak sağlam bir paketleme yapabilir size elden de teslim ettirebilirim.

Istanbul'da değilim ama ref var. RTX 3080 12 GB KFG tam. Uzaktan bağlantı ile test edebilirsin dilediğin gibi, İban/Kimlik bilgileri , görüntülü görüşme gibi çeşitli güvence uygulamaları yapılabilir. Buna rağmen olmaz kardeşim dersen saygi duyarım. Ama bir konuşalım bakalım dersen discord: joeblack7 üzerinden iletişime geçersen Whatsapp için numara verebilirim.

Fiyat nedir? Ona gore iletisime geceyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…