zaferftp
Centipat
Daha fazla
- Ekran kartı
- RX 6800
- Anakart
- PRO B550M-P GEN 3
- İşlemci
- RX 5600x
RX 6800, R5 5600X, SSD'li sistemim bir anda kasmaya başladı, son 6-7 gündür. İlk kasmaya başladığı zaman bir Rust gireyim dedim, bir anda hem oyunda hem de Alt Tab'da bir şeyler yaparken resmen GTX 980 var gibi davranmaya başladı ve yeniden başlatmadan düzelmiyor. Yeniden başlatırken bile ekrana gelen dönen noktalar bile kasıyor, sonra başlatırken düzeliyor.
Sadece Rust'ta mı bilmiyorum ama bazen DayZ oynarken de 2-3 saatten fazla olunca da öyle yapıyor, Rust kadar olmasa da. Yine aynı şekilde PC'ye restart atmadan düzelmiyor, 2 oyun da SSD'de olmasına rağmen. RAM'lerim yetersiz geliyor diyeceğim ama 2 yıldır aynı RAM'ler var, neden sorun yapsın bilmiyorum. Kaspersky'den virüs testi yaptım, sürücülerim güncel, anlam veremedim bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: disklerin sağlıklarını da test ettim, hiçbir sıkıntısı yok.
Sadece Rust'ta mı bilmiyorum ama bazen DayZ oynarken de 2-3 saatten fazla olunca da öyle yapıyor, Rust kadar olmasa da. Yine aynı şekilde PC'ye restart atmadan düzelmiyor, 2 oyun da SSD'de olmasına rağmen. RAM'lerim yetersiz geliyor diyeceğim ama 2 yıldır aynı RAM'ler var, neden sorun yapsın bilmiyorum. Kaspersky'den virüs testi yaptım, sürücülerim güncel, anlam veremedim bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: disklerin sağlıklarını da test ettim, hiçbir sıkıntısı yok.
Son düzenleyen: Moderatör: