RX 6800 sistem için 2K'da besleyecek işlemci önerisi

Hocam mesela monitör almadan VSR ile açtım 2K'ya hala darboğaz yaşıyorum ayarlar ultrada RDR2'de bir de bende anlamadım ki.

Ne kadar acaba ya mask 8000t verebilirim.

O zaman soket değiştirmeden 5800x3D alabilirsin hocam daha güçlü kartlarla da sorun yaşamazsın ve 1080P'de kullanmaya devam edersin.

Darboğaz hesaplamaya girdiğimde %28'lik darboğaz diyor hocam. 1080P'de darboğaz yaşamıyorsunuz?
Ucube sitelerinden baktığın veriler hiç doğru değil. Hiçbir türlü darboğaz yapmaması lazım RDR 2'de o işlemcinin. Millet R5 3600 ile %30-40 seviyelerinde işlemci kullanına sahip.

Ucube sitelerinden baktığın veriler hiç doğru değil. Hiçbir türlü darboğaz yapmaması lazım RDR 2'de o işlemcinin. Millet R5 3600 ile %30-40 seviyelerinde işlemci kullanına sahip.

Önceden bana önerenler 5600X çok güçlü işlemci dediler vs. 1080P'de sağlam darboğaz alıyorum bu nasıl iş ben bir şey anlamadım.

Peki 7600 için yeni anakart da alman lazım ve yeni RAM'ler, o zaman daha çok aşmayacak mı?

Ovvv bende anakartıma uygun sanıyorum. Hocam ilk başta belirtmiştim anakartıma uygun işlemci en maksimum.

Önceden bana önerenler 5600X çok güçlü işlemci dediler vs. 1080P'de sağlam darboğaz alıyorum bu nasıl iş ben bir şey anlamadım.
Zaten güçlü. Ama kimse rx6800 ve r5 5600X alıp 1080p de oynamamalı bence.

Hocam sana dediğim gibi 2K monitör almak çok daha mantıklı. Hatta ilk monitörüde 2. monitör olarak kullanırsın.

Ee hocam bilsem ki 2K monitör sorunumu çözer VSR ile denedim darboğaz hala alıyorum. Monitör olsam yine kurtarmayacak ki.

Zaten güçlü. Ama kimse RX6800 ve R5 5600X alıp 1080p de oynamamalı bence.

Cahilliğimize verin hocamda bilmiyordum. Ama yani VSR açtığım halde 2K'ya alıyorum fakat durum yine aynı darboğazdan kaçmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…