P Proki Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:13 #1 RAM 16 GB 3600mhz XPG Ekran kartı Msi RX 6800 V1 16 GB Anakart Pro b 550 m-p gen 3 İşlemci Ryzen 5.5600 Oyun içinde bir sıkıntı başlangıçta ya da alt tap atınca oluyor. Pencereli ye geçip tam erkan yapınca düzeliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Elimde vidyo var ama atamiyorum bu bug olunca fps im 45 e fln düşüyor karakterim işinlaniyor çok hızlı
Oyun içinde bir sıkıntı başlangıçta ya da alt tap atınca oluyor. Pencereli ye geçip tam erkan yapınca düzeliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Elimde vidyo var ama atamiyorum bu bug olunca fps im 45 e fln düşüyor karakterim işinlaniyor çok hızlı
Mephistopheles Hectopat İndirim Avcısı Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 2.034 Makaleler 14 Çözümler 40 Yer Vatan! Dün 21:18 #2 Ekranı çerçevesiz moduna al, tam ekran değil. Artı 0 Eksi
2025 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | AMD Ryzen 5 8545HS | RTX 4060 VXE R1 | Blink T60 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 21:22 #3 Proki dedi: Oyun içinde bir sıkıntı başlangıçta ya da alt tap atınca oluyor. Pencereli ye geçip tam erkan yapınca düzeliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Elimde vidyo var ama atamiyorum bu bug olunca fps im 45 e fln düşüyor karakterim işinlaniyor çok hızlı Genişletmek için tıkla... Tam ekranda kullanırsan her oyunda Alt+TAB kombinasyonunu uyguladığında siyah ekrana geçip 15 saniye beklersin. Artı 0 Eksi
Proki dedi: Oyun içinde bir sıkıntı başlangıçta ya da alt tap atınca oluyor. Pencereli ye geçip tam erkan yapınca düzeliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Elimde vidyo var ama atamiyorum bu bug olunca fps im 45 e fln düşüyor karakterim işinlaniyor çok hızlı Genişletmek için tıkla... Tam ekranda kullanırsan her oyunda Alt+TAB kombinasyonunu uyguladığında siyah ekrana geçip 15 saniye beklersin.
KS KS P Proki Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:04 #4 2025 dedi: Tam ekranda kullanırsan her oyunda Alt+TAB kombinasyonunu uyguladığında siyah ekrana geçip 15 saniye beklersin. Genişletmek için tıkla... Hayır o değil Mephistopheles dedi: Ekranı çerçevesiz moduna al, tam ekran değil. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı Artı 0 Eksi
2025 dedi: Tam ekranda kullanırsan her oyunda Alt+TAB kombinasyonunu uyguladığında siyah ekrana geçip 15 saniye beklersin. Genişletmek için tıkla... Hayır o değil Mephistopheles dedi: Ekranı çerçevesiz moduna al, tam ekran değil. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı