RX 6800 sistemde Cyberpunk'ta FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

525623

Hectopat
RAM
32GB
Ekran kartı
6800
Anakart
B450M
İşlemci
3600
Cyberpunk düşük FPS sorunu neden olur? 17 FPS kadar düştü. Diğer sistemlerimde yok denemedim. FSR ayarları hepsini denedim sorun aynı.

Cyberpunk düşük FPS sorunu neden olur? 17 FPS kadar düştü. Diğer sistemlerimde yok denemedim. FSR ayarları hepsini denedim sorun aynı.
İşlemci kaynaklı olabilir. Her ne kadar ekran kartı kullansada ben 10105f ile 6600'de işlemci kaynaklı düşük fps aldım.

Ama siz driverları kontrol edin benimki düşük bir ihtimal. Belki eski driverlardan kaynaklı.

Diğer oynadığınız oyunlarda FPS değerleriniz ne durumda? Sıcaklık değerlerinize de baktınız mı? Ayrıca o işlemci ve ekran kartıyla 1080P'de darboğaz yaşamanız çok olası.

Ondan yana yok sorun.

Diğer oynadığınız oyunlarda FPS değerleriniz ne durumda? Sıcaklık değerlerinize de baktınız mı? Ayrıca o işlemci ve ekran kartıyla 1080P'de darboğaz yaşamanız çok olası.

Diğerlerinde sorun yok, 2K da oynuyorum bu arada. Sıcaklık değerleri aşırı normal ekran kartı 68 derece çalışıyor. İşlemci ise 62 derecelerde. Ayarlar tamamen açık, FSR 2.1 var üstelik.

R5 5600 ile RX 6800 CP2077 2K Ultra FSR açık darboğaz sınırda. Yani bir tık düşük işlemci 2K da olsa bile darboğaz yapacak durumda. Tabii DXR kapalı. Bu oyun HDD'ye yüklüyse ondan kaynaklı da olabilir benim HDD'ye yüklü zaman zaman oluyor fakat beni rahatsız edecek seviyede değil onun dışında sizin bu durum işlemci kaynaklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…