RX 6800 sisteme darboğaz yapar mı?

Kuvvetmira27

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler arkadaşlar, aşağıdaki bulunan sistemi uzun süredir kullanıyorum ama artık yeni oyunlarda 60 FPS altına düştüğü için yeni sistem dizmek istedim fakat bilgisayarıma alıcı bulamadım. Bu yüzden sadece ekran kartını yenilemek istiyorum, acaba alacağım ekran kartı sistemime uygun mudur? Darboğaz yapar mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

İşlemci i7 4790K

Anakart: MSI Z97 GAMING 7.

Ekran kartı: MSI GTX 970 (2tane)

RAM: Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz3.

Güç kaynağı: Xigmatex Vector 1050 Watt.

Fiyat performans olarak AMD RX 6800 düşündüm. 3070 tavsiye eder misiniz? Arada kaldım biraz komple sistem dizmek biraz maliyetli. Ekran kartı ile idare etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Keşke işlemcini de yazsaydın. Ancak DDR3 bir sistem olduğu için RX 6800 gibi üst seviye bir GPU'yu çok yüksek ihtimal besleyemez. Yeni bir sistem toplamanı öneririm ayrıca RTX 3070'in daha mantıklı olduğunu düşünüyorum arada DLSS farkı var çünkü.

Keşke işlemcini de yazsaydın. Ancak DDR3 bir sistem olduğu için RX 6800 gibi üst seviye bir GPU'yu çok yüksek ihtimal besleyemez. Yeni bir sistem toplamanı öneririm ayrıca RTX 3070'in daha mantıklı olduğunu düşünüyorum arada DLSS farkı var çünkü.

Konu düzenirken silinmiş kusura bakmayın işlemcim i7 4790K.

Konu düzenlenirken silinmiş kusura bakmayın işlemcim i7 4790K.
Cevap verebilkecek bir arkadaş bekleniyor 😊

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı