RX 6800 sisteme işlemci önerisi

6800 gibi güçlü bir karta 5500 gibi bir işlemci yetişemez ve darboğaz yapmaya başlar. O yüzden en az 5600 alınmalı.

5600x ve 5600 aynı.

Evet biliyorum. X modeli overclocklu olduğundan dolayı belki frekansı daha yüksek olduğu için darboğaz yapmadan kurtarır diye düşündüm.

Evet biliyorum. X modeli overclocklu olduğundan dolayı belki frekansı daha yüksek olduğu için darboğaz yapmadan kurtarır diye düşündüm.

Bence RX6800 Founders Edition'ı satsın ve RTX 4070-4080 gibi bir modele geçsin. Sonrasında ise 5700x3D veya 5800x3D alsın.

Bence RX6800 Founders Edition'ı satsın ve RTX 4070-4080 gibi bir modele geçsin. Sonrasında ise 5700x3D veya 5800x3D alsın.

6800'ü satıp 4070-4080 alabilmesi için üstüne ciddi miktarda para koyması gerekir ki 5700x3D veya 5800x3D alacak parayı nereden bulacak? Ayrıca 6800 gayet performanslı kart.

Firileriniz çok teşekkür ederim aslında ekran kartımdan çok memnunum fakat ped yenilemesinde sorun yaşadığım için genel sıcaklığında sorun yaşıyorum ekran kartının ve işlemci olaraak çok arada kaldım gerçekten.

Efendim, ekran kartınıza undervoltaj ile birlikte termal pad yenilemesi yapamaz mısınız?

Efendim, ekran kartınıza undervoltaj ile birlikte termal pad yenilemesi yapamaz mısınız?

Sorun aslında uygun pedleri bulmak tam olarak kaç Mm'lik padler kullandığı hakkında fikir sahibi değilim kartın internet sitesinde de yazmıyor kartın işlemci soğukluğu her ne kadar düşük olsa da genel sıcaklığı 90 derecelerde geziyor maalesef...fikrinize açığım bu konuda teşekkür ederim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…