ahmedemirel Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Rx 6800 16 gb İşlemci İ5 12400f Merhaba. RDR2'de Ultra ayarlarda oynuyorum 2K çözünürlükte. Değerler nasıldır, darboğaz vs var mı? Çok anlamıyorum bu verilerden. Ekran kartı sıcaklığı kaç? Hangisini baz alıyoruz? Yorumlarınızı bekliyorum bilgili arkadaşlardan.
Merhaba. RDR2'de Ultra ayarlarda oynuyorum 2K çözünürlükte. Değerler nasıldır, darboğaz vs var mı? Çok anlamıyorum bu verilerden. Ekran kartı sıcaklığı kaç? Hangisini baz alıyoruz? Yorumlarınızı bekliyorum bilgili arkadaşlardan.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.658 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Kasım 2022 #2 Darboğaz yok.
ahmedemirel Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #3 Eagle_Paw dedi: Darboğaz yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Burada ekran kartı sıcaklığı hangisi oluyor? 78 derecede mı çalışıyor ekran kartı?
Eagle_Paw dedi: Darboğaz yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Burada ekran kartı sıcaklığı hangisi oluyor? 78 derecede mı çalışıyor ekran kartı?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 30 Kasım 2022 #4 ahmedemirel dedi: Teşekkürler. Burada ekran kartı sıcaklığı hangisi oluyor? 78 derecede mı çalışıyor ekran kartı? Genişletmek için tıkla... 65 derece.
ahmedemirel dedi: Teşekkürler. Burada ekran kartı sıcaklığı hangisi oluyor? 78 derecede mı çalışıyor ekran kartı? Genişletmek için tıkla... 65 derece.
ahmedemirel Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #5 Takeshi Kovacs dedi: 65 derece. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Diğeri ne oluyor 80 dereceleri falan görüyor belki yukarı da çıkacak sanırım.
Takeshi Kovacs dedi: 65 derece. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Diğeri ne oluyor 80 dereceleri falan görüyor belki yukarı da çıkacak sanırım.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Kasım 2022 #6 ahmedemirel dedi: Teşekkürler. Burada ekran kartı sıcaklığı hangisi oluyor? 78 derecede mı çalışıyor ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Baktığınız değer ekran kartının o an ki olabilecek en yüksek sıcaklık hali gibi bir şey. Yani o asıl değeriniz arkadaşın da yazdığı 65.
ahmedemirel dedi: Teşekkürler. Burada ekran kartı sıcaklığı hangisi oluyor? 78 derecede mı çalışıyor ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Baktığınız değer ekran kartının o an ki olabilecek en yüksek sıcaklık hali gibi bir şey. Yani o asıl değeriniz arkadaşın da yazdığı 65.
Sparity Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 882 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #7 Değerler güzel, tam olması gerektiği gibi.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #8 Radeon metrics buglu. FPS değerin doğru olmayabilir. Bende 2K'da 180 FPS gösteriyor.
ahmedemirel Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #9 Sparity dedi: Değerler güzel, tam olması gerektiği gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Teknik verilerden anlamıyorum pek. Her oyunu rahatça oynatır mı güncel veya eski çıkanlardan? deadfellow dedi: Radeon metrics buglu. FPS değerin doğru olmayabilir. Bende 2K'da 180 FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum artık kötü birşey mi bu buglu dediğiniz? Ne yapmam lazım?
Sparity dedi: Değerler güzel, tam olması gerektiği gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Teknik verilerden anlamıyorum pek. Her oyunu rahatça oynatır mı güncel veya eski çıkanlardan? deadfellow dedi: Radeon metrics buglu. FPS değerin doğru olmayabilir. Bende 2K'da 180 FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum artık kötü birşey mi bu buglu dediğiniz? Ne yapmam lazım?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.658 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Kasım 2022 #10 ahmedemirel dedi: Teşekkürler dostum. Teknik verilerden anlamıyorum pek. Her oyunu rahatça oynatır mı güncel veya eski çıkanlardan? Genişletmek için tıkla... Çıkmış ve çıkacak oyunları rahatça 2K oynatır.
ahmedemirel dedi: Teşekkürler dostum. Teknik verilerden anlamıyorum pek. Her oyunu rahatça oynatır mı güncel veya eski çıkanlardan? Genişletmek için tıkla... Çıkmış ve çıkacak oyunları rahatça 2K oynatır.