RX 6800 ve 5800x3D yerine 9070 XT ve 9800x3D alınmalı mı?

Ozzy34

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veri Merkezi Mühendisi ve Sanallaştırma Uzmanı
Sizce 9070 XT ve 9800x3D ikilisine upgrade değer mi?

Bence gerek yok; AFMF 2.1 gelmişken, optiscaler gibi modlar varken en azından 2 yıl daha götürür sizdeki ikili.

6800 ve 5800x3D gayet güçlü bir ikili 2 yıl falan 2K´da problem yaşatmaz. Ancak 2K ve 4K uzun süre problem çıkartmayacak bir sistem istiyorsanız. Evet 9070XT´ye geçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz yeterli. Ama ben hep üst kalite oyun oynamak istiyorum diyorsanız, şu sıralarda elinizdeki sistemi 2. el olarak satmanız lazım. Birkaç yıl içinde satmanız çok daha zor olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz yeterli. Ama ben hep üst kalite oyun oynamak istiyorum diyorsanız, şu sıralarda elinizdeki sistemi 2. el olarak satmanız lazım. Birkaç yıl içinde satmanız çok daha zor olacaktır.

Kardeşim'de PC var hocam masaüstü anakart, işlemci, ekran kartını ona vereceğim. Şu an ondaki 5600 işlemci 5700XT ekran kartı var. Benim eski çıkan parçalardan toplamıştım 5600 ve 5700XT'i satarım en kötü.

Bence seneye geçin hocam. Şu an hala top seviye sayılabilir sisteminiz. 4K için diğer parçalar kadar iyi olmaz ama 2K da rahat rahat takılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…