Gencer Gaming'den şöyle bir PC topladım arkadaşlar herhangi bir darboğaz veya başka bir sıkıntı yaşar mıyım? Yakın bir zamanda sipariş vereceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.
SSD olarak WD Blue öneririm fiyatı çok yüksek değil. Ayrıca şuan hepsiburada üzerinden Samsung 980 500gb m2 SSD 1000 TL civarlarında akşam görmüştüm ona bir bakın fiyatı çok iyi. PSU seçiminizi de değiştirmenizi tavsiye ederim daha düzgün kaliteli bir markayla.
SSD olarak WD Blue öneririm fiyatı çok yüksek değil. Ayrıca şu an Hepsiburada üzerinden Samsung 980 500GB M.2 SSD 1000 TL civarlarında akşam görmüştüm ona bir bakın fiyatı çok iyi. PSU seçiminizi de değiştirmenizi tavsiye ederim daha düzgün kaliteli bir markayla.
Şöyle ki kağıt üstünde uyumlu bir kombinasyon. Ama gel gelelim çok güçlü bir işlemci seçmişsiniz o anakart ve o işlemci tam performansta çalışmaz stabilite problemleri yaşayabilirsiniz. Dolasıyla anakartı da daha güçlü bir anakart ile değiştirmeniz gerek.
İşlemci ile ekran kartı uyumlu gayet, GamePower gibi markalara çok yanaşma. Anakart için de bu sisteme B550 çipsetli bir anakart çok daha iyi olur, B450 çipesetli en giriş seviye kartlardan birini seçmişsin. Anakartlar ve PSUlar konusunda çok uzman değilim daha iyi bilen birileri öneride bulunacaktır ama şu anki haliyle çok pahalı, böyle sipariş verme. @RPM
Anakart da 5900X için kötü, arkadaşın dediği gibi giriş seviyesi bir anakart. 5900X için en azından kaliteli bir B450-B550 anakart almanızı tavsiye ederim.
PSU için bütçenizi söylerseniz yardımcı olabilirim.