En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
5600-5600x ikilisi o kartlarla darboğaz yaşatır özellikle CPU bazlı oyunlarda 2k da bile. Yine de iyi performans alırsın. 5700x3d yeterli olur. DDR5 işlemcili sistem toplamanı öneririm.
Hocam haklısınız DDR5 toplamak daha mantıklı ama iş öyle olunca işlemci, anakart ve ram fiyatları daha yüksek oluyor, ram yine çokta fiyat farkı olmuyor ama işlemci Ler 2-3k fark atıyor am5 de
@kxy Birader yaratıyor kendim de 5600-6700 XT kullanıyorum ve 2K da oynuyorum özellikle CPU'ya abanan oyunlarda mesela TLOU da darboğaz yaşıyorum. Bu kartlar daha da üstün kartlar. Ona rağmen TLOU AMF ile beraber 150-200 FPS alıyorum Ultra ayarlarda. Mesajda da dikkat edersen iyi performans alırsın yine demişim. Belli bir nebze ister istemez darboğaz olacak.
Hocam haklısınız DDR5 toplamak daha mantıklı ama iş öyle olunca işlemci, anakart ve RAM fiyatları daha yüksek oluyor, RAM yine çok da fiyat farkı olmuyor ama işlemciler 2-3K fark atıyor AM5 de.
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam haklısınız DDR5 toplamak daha mantıklı ama iş öyle olunca işlemci, anakart ve ram fiyatları daha yüksek oluyor, ram yine çokta fiyat farkı olmuyor ama işlemci Ler 2-3k fark atıyor am5 de