İşlemci sadece hocam, anakart için zaten B550M 4.5k ayır bütçe ayırdım.
İşlemci sadece hocam, anakart için zaten B550M 4.5k ayır bütçe ayırdım.
5600-5600x ikilisi o kartlarla darboğaz yaşatır özellikle CPU bazlı oyunlarda 2k da bile. Yine de iyi performans alırsın. 5700x3d yeterli olur. DDR5 işlemcili sistem toplamanı öneririm.
Hocam haklısınız DDR5 toplamak daha mantıklı ama iş öyle olunca işlemci, anakart ve ram fiyatları daha yüksek oluyor, ram yine çokta fiyat farkı olmuyor ama işlemci Ler 2-3k fark atıyor am5 deBence bütçeni arttırıp AM5 bir sisteme geçiş yapabilirsin. Onun dışında AMD öneririm.
Hocam haklısınız DDR5 toplamak daha mantıklı ama iş öyle olunca işlemci, anakart ve RAM fiyatları daha yüksek oluyor, RAM yine çok da fiyat farkı olmuyor ama işlemciler 2-3K fark atıyor AM5 de.
O zaman AM5 sistem al hocam.
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 7500f apu işlemci değilmiydi sorun olmazmı, yoska 8400f müydü tam hatırlamıyorum6000 bandina cikip 7500Fli bir altyapi kursaniz hocam B650'li? Anakartada 4.9k verirsiniz.
Hocam 6000tl 7500f islemci. Sizin butcenizi 500tl asiyor sadece. Ucuk kacik bir fiyat yok.Hocam haklısınız DDR5 toplamak daha mantıklı ama iş öyle olunca işlemci, anakart ve ram fiyatları daha yüksek oluyor, ram yine çokta fiyat farkı olmuyor ama işlemci Ler 2-3k fark atıyor am5 de
Hayir sorun olmaz rahat rahat kullanabilirsiniz.Hocam 7500f apu işlemci değilmiydi sorun olmazmı, yoska 8400f müydü tam hatırlamıyorum
Birde hocam A serisi kartlar sıkıntılı diyorlar o yüzden B serisine kaydımHocam 7500f apu işlemci değilmiydi sorun olmazmı, yoska 8400f müydü tam hatırlamıyorum