Doğru yerde doğru alımla evet olabilir ancak bu sefer uzun vadeye kayıyor burada çoğu kişinin amacı tek tıkla bilgisayara ulaşmak. Teknoloji konusunda evet haklısınız nvidia fersah fersah önde bende 2 bilgisayar kullanıyorum iş yerinde i5-12600K ve 3070 Ti kullanıyorum gerek RT gerek CUDA olsun çok verimli çalışabiliyorum, 6900 XT'den bile o performans çıkmaz ancak evimde ki 5800X3D ve 6800 XT oyun sisteminde durum farklı. Ben bu iki sisteme de birbirine yakın (AMD sistem biraz daha ucuz.) Para harcadım ve nvidia sistem yanına yaklaşamıyor bile. VRAM derdim yok, 4K Cyberpunk bile oynayabiliyorum. Şans AMD konusunda biraz daha fazla oluyor. Yaşadığınız driver sorunlarını ben hiç yaşamadım belki kart farklılığından da olabilir. AMD saydığınız faktörlerden dolayı ucuz bir kart olabiliyor. Bütçenin çoğu ekran kartının gücüne yatırılıyor. Bundan dolayı ne doğru dürüst CUDA ne de çok stabil yazılımı oluyor. Kart oyun ağırlıklı ucuz erişilmesi kolay oluyor bunlardan dolayı ve bizde bütçeye göre AMD öneriyoruz.