Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 19 Ağustos 2023 #1 Sistem Özellikleri: Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 19 Ağustos 2023 #2 WattMan uyarısı elektrik kesildiğinde de gelir, sizin sorununuz ne?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 19 Ağustos 2023 #3 Keşke verdiği uyarıyı fotoğraf ile atsanız coğu bunu yapmıyor ve sorunu WattMan olmadığı ortaya çıkıyor
Keşke verdiği uyarıyı fotoğraf ile atsanız coğu bunu yapmıyor ve sorunu WattMan olmadığı ortaya çıkıyor
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ağustos 2023 #4 662040 dedi: Keşke verdiği uyarıyı fotoğraf ile atsanız coğu bunu yapmıyor ve sorunu WattMan olmadığı ortaya çıkıyor Genişletmek için tıkla... Ya Wattman'mı bilmiyorum. Ekran arada sırada siyah oluyordu. Sil yükle yaptım driveri geçti.
662040 dedi: Keşke verdiği uyarıyı fotoğraf ile atsanız coğu bunu yapmıyor ve sorunu WattMan olmadığı ortaya çıkıyor Genişletmek için tıkla... Ya Wattman'mı bilmiyorum. Ekran arada sırada siyah oluyordu. Sil yükle yaptım driveri geçti.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 21 Ağustos 2023 #5 Furkan Borak dedi: Ya Wattman'mı bilmiyorum. Ekran arada sırada siyah oluyordu. Sil yükle yaptım driveri geçti. Genişletmek için tıkla... Beni yanlış anlamayın ama çoğu sizin gibi yapıyor ondan sonra algı oluşuyor. AMD üzerinde
Furkan Borak dedi: Ya Wattman'mı bilmiyorum. Ekran arada sırada siyah oluyordu. Sil yükle yaptım driveri geçti. Genişletmek için tıkla... Beni yanlış anlamayın ama çoğu sizin gibi yapıyor ondan sonra algı oluşuyor. AMD üzerinde
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 21 Ağustos 2023 #6 Arkadaş şu driverla oynamayın ya!!!
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ağustos 2023 #7 Spyhis dedi: Arkadaş şu driverla oynamayın ya!!! Genişletmek için tıkla... Kral son sürüm driverle aldım hatayı?????????????
Spyhis dedi: Arkadaş şu driverla oynamayın ya!!! Genişletmek için tıkla... Kral son sürüm driverle aldım hatayı?????????????
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 21 Ağustos 2023 #8 Atar mısın görsel Üstte watmann mi bilmiyorum diyorsun konuyu wattman olarak açıyorsun bu dupe düz AMD ye kötü algı yapmak için bence
Atar mısın görsel Üstte watmann mi bilmiyorum diyorsun konuyu wattman olarak açıyorsun bu dupe düz AMD ye kötü algı yapmak için bence
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ağustos 2023 #9 Spyhis dedi: Atar mısın görsel Üstte watmann mi bilmiyorum diyorsun konuyu wattman olarak açıyorsun bu dupe düz AMD ye kötü algı yapmak için bence Genişletmek için tıkla... Evet. Nvdia tarafından fonlandım. AMD'yi kötülüyorum. Rahatsız mısın reis?
Spyhis dedi: Atar mısın görsel Üstte watmann mi bilmiyorum diyorsun konuyu wattman olarak açıyorsun bu dupe düz AMD ye kötü algı yapmak için bence Genişletmek için tıkla... Evet. Nvdia tarafından fonlandım. AMD'yi kötülüyorum. Rahatsız mısın reis?
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 21 Ağustos 2023 #10 Furkan Borak dedi: Evet. Nvdia tarafından fonlandım. AMD'yi kötülüyorum. Rahatsız mısın reis? Genişletmek için tıkla... Bak aldığın hatayı bilmeden konu açıyorsun yardımcı olalım diyoruz watman mi bilmiyorum diyorsun ne yapalım kendi halinde kal bence iyi forumlar
Furkan Borak dedi: Evet. Nvdia tarafından fonlandım. AMD'yi kötülüyorum. Rahatsız mısın reis? Genişletmek için tıkla... Bak aldığın hatayı bilmeden konu açıyorsun yardımcı olalım diyoruz watman mi bilmiyorum diyorsun ne yapalım kendi halinde kal bence iyi forumlar