Merhaba sistemim şu an şu şekilde;
Anakart: MSI B450 Gaming Plus
İşlemci: Ryzen 7 3700X
Ekran Kartı: RX 6800 XT
Soğutucu: Arctic Freezer 34 E-Sports Duo
1080P'de sanırım darboğaz yapıyor, yapmasa da işlemcide model yükseltme yapmak istiyorum. Anakartım çok iyi değil sanırım. Donanım konusunda da pek tecrübeli olmadığım için tavsiye almadan alışveriş yapmak istemedim. En kötü ihtimal 5600X alırım diye düşünüyordum ama bundan daha iyi performans verecek ve anakartımdan dolayı sorun yaşatmayacak, sorunsuz çalışacak başka ne alabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Fakat böyle bir işlemci için iyi bir soğutma gerekli.
5600 da alabilirsiniz fakat 1080P de darboğaz yapar.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
5600 da alabilirsiniz fakat 1080P de darboğaz yapar.
Bu soğutucu yeterli olur mu 5800x3D için acaba? Bir de asıl endişem anakart. MSI B450 Gaming Plus ile bu işlemci sorun yaşatır mı acaba? AM4 soket haricinde bir bilgim yok ikisinin uyumu hakkında.
Hocam ağırlıklı olarak World of Warcraft oynuyorum. FPS 60'ın altına düşüyor bu oyunda maalesef. Çözünürlüğü de 2k yaparsam daha da düşer diye tahmin ediyorum. Görüntü kalitesinden çok akıcılığı ön planda tutmak zorundayım ama 2k çözünürlük ile 1080p den daha yüksek FPS alma şansım olmaz diye tahmin ediyorum.