RX 6800 XT için stabil driver önerisi

Parskal

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
COLORFUL BATTLE-AX B550M-HD PRO V14
Asus ROG Strix Radeon RX 6650 XT OC V2
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18
PNY CS2230 M280CS2230-500-RB M2
Gıgabyte GP-GSTFS31240GNTD 240gb Sata SSD
Bitfenix Helios HEL-300-KKG6P-3F 600W Mid Tower Kasa
RAM
2x8 ram 3600 mhz cl18
SSD veya HDD modeli
PNY CS2230 M280CS2230-500 Gigabyte 240 gb Sata
Ekran kartı
Asus RX 6800 XT TUF Gaming OC Edition 16 GB
Anakart
COLORFUL BATTLE-AX B550M-HD PRO V14
İşlemci
Amd Ryzen 5 5500
Güvenli modda DDU ile sildim. Driver yüklemedim. 2-3 gün önce bir şey yoktu bugün ani takılmalar oldu.

Güvenli modda DDU ile sildim. Driver yüklemedim. 2-3 gün önce bir şey yoktu bugün ani takılmalar oldu.

Ben de RX6700 var abi AMD ne kadar çöp bir ekran kartı eskiden sürekli ekran donar cız sesi gelir PC açılıp kapanırdi şimdilerde ise monitöru hafif yukarı kaldırınca ekran siyah olup normale dönüyor hayır kablolara baktım bir sıkıntı yok bazen de ekran siyah olup geri düzeliyor 2-3 defa ne iğrenç bir ekran kartı aga.

Ben de RX6700 var abi AMD ne kadar çöp bir ekran kartı eskiden sürekli ekran donar cız sesi gelir PC açılıp kapanırdi şimdilerde ise monitöru hafif yukarı kaldırınca ekran siyah olup normale dönüyor hayır kablolara baktım bir sıkıntı yok bazen de ekran siyah olup geri düzeliyor 2-3 defa ne iğrenç bir ekran kartı aga.

Bende 2. el aldım 1 haftadır kullanıyordum sıkıntı yoktu. Bu akşam olmaya başladı bunlar şu an en yeni driveri kuruyorum güvenli modda DDU ile sildim.

Hocam bende rx6700xt kullanıyorum hiçbir sorun yok

Hocam bende RX 6700 XT kullanıyorum hiçbir sorun yok.

Benim anakart pinleri yamuktu onları düzelttim öyle kullanıyorum ve ayrıca işlemci için 2x8 pin yerine tek 8 pin kullanıyorum belki bunlardan da oluyor olabilir. Ve kasada kule tipini çıkarıp takınca anakartta kırmızı ışık sarı ışık yanıp görüntü gelmiyor benim kasa çok ayrı bir kafa çalışıyorsa dokunma mantığıyla gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı