RX 6800 XT ile Arc B580 takas yapılır mı?

YusufBeyT

Hectopat
Merhaba, Intel Arc B580 ekran kartım ile RX 6800 XT takası yapacağım. Arkadaşın dediğine göre kutu, fatura yok. Kartın termal macunu yenilenmiş. Sadece oyun amaçlıymış. Markası XFX. FurMark testlerinde 76 derece görmüş. Düşünceleriniz nedir? Adamla anlaştım ancak fikirlerinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutusu yok, macunu yeni değişmiş, XFX marka. Çok yüksek ihtimal mining kartı. Eğer ekstra para vermeden kafa kafaya takas yapacaksan dikkatli ol ya bi sorun var diye elinden çıkarmaya çalışıyor ya da mining kartı.

RX6800 çok iyi bir kart mantıklı senin açından ama bir sıkıntı olabilir bence niye versin RX6800'ü dikkatli ol.
kafa kafaya yapacağız.

Pek akla yatan bir takas değil. Mining kartı yüksek ihtimalle.

Pek akla yatan bir takas değil. Mining kartı yüksek ihtimalle.
Kendisi aktif olarak kullandığını söylüyor ve sadece oyun oynanmış dediğine göre. Oyun testleri istiyorum zaten şu an da. RDR 2 testi istedim atınca geri dönüş sağlarım.

Kendisi aktif olarak kullandığını söylüyor ve sadece oyun oynanmış dediğine göre. Oyun testleri istiyorum zaten şu an da. RDR 2 testi istedim atınca geri dönüş sağlarım.

Neden değiştirmek istiyor? Onu da sor.

RX 6800 XT daha iyi değil mi ben olsam yapmazdım takası. Bir saniye yanlış anlamışım. Arc B580 size aitmiş. Ben 6800 XT sizin sanmıştım . Evet yapılabilir ama mining vs iyice bakmalısın. Bir de niye biri guclu bir karti güçsüz bir kart ile takas etsinki.

Kendisi kart değişecekmiş ve benim kartla takas yapma sebebi arkadaşına verecekmiş. Arkadaşı Intel istiyor diye.

Arkadaşının kartı neymiş sorabilir misiniz? Ama 6800 XT nere B580 nere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…