RX 6800 XT ile Arc B580 takas yapılır mı?

Kendisi kart değişecekmiş ve benim kartla takas yapma sebebi arkadaşına verecekmiş. Arkadaşına satacakmış kartı.

Nasıl yani?

Bir saniye yanlış anlamışım. Arc B580 size aitmiş. Ben 6800 XT sizin sanmıştım . Evet yapılabilir ama mining vs iyice bakmalısın. Bir de niye biri guclu bir karti güçsüz bir kart ile takas etsinki.

Bir saniye yanlış anlamışım. Arc B580 size aitmiş. Ben 6800 XT sizin sanmıştım . Evet yapılabilir ama mining vs iyice bakmalısın. Bir de niye biri guclu bir karti güçsüz bir kart ile takas etsinki.
Mining olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki? Kendisi Oyun için kullandığını belirtiyor.
Arkadaşınız neden kendi ayağına sıkıyor bu durumda merak ettim açıkçası.
Arkadaşı istediği için takas yapıp ona satacakmış. Arkadaşıda ona parayla RX 6500 verecekmiş.

Bana pek düzgün bir takas teklifi gibi gelmedi, muhtemelen miningden anası ağlamış bir kartı sana iteklemeye çalışıyor dikkatli ol

Mining olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki? Kendisi oyun için kullandığını belirtiyor.

Arkadaşı istediği için takas yapıp ona satacakmış. Arkadaşıda ona parayla RX 6500 verecekmiş.

Ha parayla alırsa o kartı mantıklı tabii ama RX 6800 XT'den RX6500'e düşmek. Her neyse eğer dediği gibiyse kart temizse yapıştırın gitsin.

Ha parayla alırsa o kartı mantıklı tabii ama RX 6800 XT'den RX6500'e düşmek. Her neyse eğer dediği gibiyse kart temizse yapıştırın gitsin.
Bana pek düzgün bir takas teklifi gibi gelmedi, muhtemelen miningden anası ağlamış bir kartı sana iteklemeye çalışıyor dikkatli ol
RDR 2 testi istedim. Full ayarlarda atacakmış kendisi. Furmark testleride fotoğrafta.

Dosya Ekleri

• 1736712058875.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 276
Arc B580 şu an yeni bir kart performans ı var ama eğer driver güncellemeleri gelirse ve hala da geliyor şu an yani biraz sabret biraz kararlı bir hal alsın kart. Ki zaten kart şu an 11k çıkış fiyatı 250 dolara göre çok pahalı bence şu an alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…