RX 6800 XT ile Arc B580 takas yapılır mı?

Gözümden kaçmış şimdi baktım haklısınız hocam hiç normal değil.

Değerler bana normal geldi ama halen aklım almıyor. @Pcustas hocam sizde bir bakın.

Değerler normal gibi gelmedi bana, burada da 120W çekiyor kart. 6800 XT'den bahsediyoruz, yük altında 300W'lara kadar çıkabilen bir kartın FurMark'ta 183W, OCCT'de 120W çekmesi hiç normal değil. Ya anormal derecede kısmış ısınmaması için ya da kart sorunlu.

Abi forumların şu yanını çok seviyorum adamsın ben de görmemişim yeni fark ettim.

Hocam 3D standart modda yapmış testi. 13 dakika olmuş ve değerler aynıymış. Eğer anormallik varsa vazgeçeceğim.

Watt değerlerine bakmadan konuştuğum için özür dilerim hocam gözden kaçırmışım. Gerçek değerlerden kaçılmak için undervolt atılmış gibi.

Hocam 3D standart modda yapmış testi. 13 dakika olmuş ve değerler aynıymış. Eğer anormallik varsa vazgeçeceğim.

Hocam 13dk da aynı değerlerin olması imkansız gibi undervolt ile sınırlamışlar kartı bence.

Watt değerlerine bakmadan konuştuğum için özür dilerim hocam gözden kaçırmışım. Gerçek değerlerden kaçılmak için undervolt atılmış gibi.
Vazgeçiyorum o zaman takastan. Zaten benim PSU'da biraz yetersiz gibi. Everest 600W.

Anormallik var hocam, FurMark'ta o kartın 180W çekmesi hiç normal değil. Üstüne 180W çektiği halde 77 derece görmesi hiç hiç normal değil. 6700XT kullanıyorum, 210W çekiyor ve 66 dereceyi geçmiyor FurMark'ta

Estağfurullah gözden kaçmış olabilir.

Vazgeçiyorum o zaman takastan. Zaten benim PSU'da biraz yetersiz gibi. Everest 600W.

600W normalde yeterli deniliyor ancak bizzat tecrübeyle sabittir 600W PSU ile 6800 XT'yi yüke soktuğumda sistem restart atıyordu. Thermaltake PSU ile denemiştim, sizinki Everest bir de verebildiği güç çok daha azdır, muhtemelen yüke girdiğinde sorun yaşayabilirsiniz. Almış olsanız PSU'yu da değiştirmeniz gerekebilirdi ama zaten hiç mantıklı bir takas değil. Aşırı derecede UV yapılmış ve ona rağmen 77 derecelerde geziyor kart. Bariz şekilde problemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…