Normal şartlarda performans sorunu yaşatmaması gerekiyor yani en azından kendi test ettiğim kadarıyla hani çoğu oyunda 60FPS üstü performans veriyor garip geldi açıkçası hocam bilemedim.
Normal şartlarda performans sorunu yaşatmaması gerekiyor yani en azından kendi test ettiğim kadarıyla hani çoğu oyunda 60FPS üstü performans veriyor garip geldi açıkçası hocam bilemedim.
Denemedım hocam ben daha çok hikayeli oyunlar ve MMORPG tercih ettim mesela BDO'da sabit FPS değerli alıyorum ben düşüşler sadece bossların olduğu yerlerde oluyor.
B580 gayet iyi kart güncellemelerle performansı daha da artabilir bence b580 ile devam et. Ben şuan sparkle a750 kullanıyorum hiç driver problemi falan yaşamadım eğer driverdan dolayı değişmek istiyorsanız sıkıntı yok yani.
B580 gayet iyi kart güncellemelerle performansı daha da artabilir bence B580 ile devam et. Ben şu an sparkle A750 kullanıyorum hiç driver problemi falan yaşamadım eğer driverdan dolayı değişmek istiyorsanız sıkıntı yok yani.
Bende bu konuda destek veriyorum ilk güncelemesiyle benim oynadığım çoğu oyunda 5 10 FPS arası FPS artışı oldu az gibi görünebilir ama benim açımdan gayet güzel bir durum bu ki ilerleyen süreçte daha da artacaktır.
B580 gayet iyi kart güncellemelerle performansı daha da artabilir bence b580 ile devam et. Ben şuan sparkle a750 kullanıyorum hiç driver problemi falan yaşamadım eğer driverdan dolayı değişmek istiyorsanız sıkıntı yok yani.