RX 6800 XT mi RX 6700 XT mi?

Eren0000

Hectopat
Daha fazla  
SAPPHIRE Pulse Rx 6700 XT (Trendyol)
Gigabyte RX 6800 XT (banayeni.com)
RX 6800 XT Banayeni sitesinde 16K'ya satılıyor ve sıfır yazıyor ama ikinci el sitesi diye okudum çoğu yerde.
Trendyol'dan RX 6700 XT almak mı yoksa Banayeni'ye güvenip RX 6800 XT almak mı? 2K monitörüm var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el almak bana pek güvenli gelmiyor o yüzden pek sıcak bakmıyorum ama dediğiniz gibi sıfırsa denemek lazım. Bu durumda 6800 XT.

İkinci el almak bana pek güvenli gelmiyor o yüzden pek sıcak bakmıyorum ama dediğiniz gibi sıfırsa denemek lazım. Bu durumda 6800 XT.
Gerekli testler yapılıp sıcaklıklar kontrol edildiği durumda sıfırdan pek bir farkı kalmıyor. Fiyat açısından da çok daha uyguna geliyor bu tarz kartlar.

Gerekli testler yapılıp sıcaklıklar kontrol edildiği durumda sıfırdan pek bir farkı kalmıyor. Fiyat açısından da çok daha uyguna geliyor bu tarz kartlar.

Bende ikinci el ürünlere karşı biraz paranoyaklık var o yüzden satıcılara pek güvenemiyorum

2K için RX 6800 XT daha iyi olur. RX 6700 XT 2K için yakında yetmeyecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…