Çözüldü RX 6800 XT - R5 5500 sistem oyunda kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ümit1934

Picopat
Daha fazla  
Sistemim RX 6800 XT R5 5500 500W PSU var. Alan Wake 2 oynuyorum, PC kapanıyor. Frost punk 2'de denedim yine kapanıyor ama hemen değil. Bir 30 dakika 1 saat arası oynuyorum sonra kapanıyor. Güç yetmiyor desem ilk açtığımda kapanır. Isınıyor desem, işlemcim 60 65 arası ekran kartı 55 derece, fanı 70'de kullanıyorum. PC kapanınca da açılmıyor elektriği kesip geri verince açılıyor.

Çözüm
Çözdüm. Ben olmak çok maymun
MSI Afterburner'dan güç limitini arttırmışım +6ya çekmişim o yüzden kapanıyormuş.
Az önce bencmark yaparken fark ettim.
Sistemim RX 6800 XT R5 5500 500W PSU var. Alan Wake 2 oynuyorum, PC kapanıyor. Frost punk 2'de denedim yine kapanıyor ama hemen değil. Bir 30 dakika 1 saat arası oynuyorum sonra kapanıyor. Güç yetmiyor desem ilk açtığımda kapanır. Isınıyor desem, işlemcim 60 65 arası ekran kartı 55 derece, fanı 70'de kullanıyorum. PC kapanınca da açılmıyor elektriği kesip geri verince açılıyor.

500W PSU ile 6800 XT çalıştırmak büyük cesaret, bazı oyunlarda kapanmıyor demişsiniz, o güç soketleri hafif hafif erimeye başlamıştır, tam eridiğinde onlarda da kapanır.

Çözdüm. Ben olmak çok maymun
MSI Afterburner'dan güç limitini arttırmışım +6ya çekmişim o yüzden kapanıyormuş.
Az önce bencmark yaparken fark ettim.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı