12400F darboğaz yapmaz bu 1, ikincisi ise 750W PSU ile 6900 XT kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum kart fazla güç tüketmiyor zaten 650W bile yeter aslında. 2K monitör alsanız çok iyi olur 4K gereksiz ve FPS kaybı görüntü kalitesinde de pek fark olmuyor. Çok isterseniz 1080p bile alabilirsiniz.
Türkiye'nin teknoloji lideri Teknolojipazar! Güncel kampanyalar ve ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir, aradıÄınız ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz!
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu şekilde (daha anakart bulamadım öneri yaparsan sevinirim)
Bence hiç de değil... Mesela sen 6900 XT ve 5900X kullanıyorsun oysaki 5700X darboğaz yapması imkkansız... Bir de bu şekilde düşün.
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!