RX 6800 XT sıcaklık değerli normal mi?

Son düzenleme:
Güç olarak yeterli gelebilir ama konnektör olarak gelir mi bilmiyorum. Tek kablodan 3080'i beslemek pek sağlıklı değil.

Hocam ne almamı önersiniz gece işçiliğine başlamam gerekiyor galiba param bitti eksiye gidiyorum.

Hocam ne almamı önersiniz gece işçiliğine başlamam gerekiyor galiba param bitti eksiye gidiyorum.
Yok hocam ben karıştırmısım modeli. Ben 1 tane 8 pin çıkışı var sanıyordum. 2 tane ayrı çıkış varmış. Yani kullanabilirsin. Sadece kaliteli bir model değil. Giriş seviyenin altı. Zaten o fiyat bandında başka modelde yok.

Hocam işimi görsün yeterli ya işimi görür gibi di mi?

Tamamdır hocam gerçekten çok teşekkür ederim ilginiz için en çok siz ilgilendiniz konularımla iyi forumlar diliyorum kendinize çok dikkat edin seviliyorsunuz.

@yusuf7878 hocam bir şey soracağım 2. el de ikisi de temiz 3070 Ti ve 3080 buldum 3070 Ti 9K 3080 11.5 k hangisini tercih etmeliyim fiyatı uygun geldi 3070 Ti'ın çok bir fark var mı çok kararsız kaldım.

Hocam beğenmişsiniz anlamadım hangisini alayım? @yusuf7878

Son düzenleme:

3080 al alabiliyorsan tabii ki. 3070 Ti biraz da VRAM'den dolayı kaybediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…