RX 6800 XT sistem Cyberpunk 2077'de stabil çalışmıyor

Eren186

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım zamanında RX 6600 XT kullanıyordum keza onda da öyle sorun vardı ama şu an RX 6800 XT Red Devil kullanıyorum sanırsam sorun ya anakartta ya da RAM'den kaynaklı veya Driver'dan kaynaklı bilmiyorum. Ama stabil çalışmıyor AMD'den 2K ayarlasam da sorun çözülmüyor ekran kartım hiç %90 civarlarında sabit kalmıyor yardımcı olur musunuz?

Ekran Alıntısı-min.PNG

Son düzenleme:
Adrenalin sürümün çok eski. Sürücüyü temiz bir şekilde güncelleyip tekrar dener misin?

Denedim daha beter yaptı. Bu sorunu her oyunda yaşamıyorum ama genel olarak ekran kartı gerektiren oyunlarda yaşıyorum diyebilirim. RDR2, Cyberpunk2077, God of War, The Last of Us, Dying Light 2 tarzı.

GPU-Z görüntüsü paylaşır mısın?
Ekran Alıntısı.PNG

Buyrun.

Denedim daha beter yaptı. Bu sorunu her oyunda yaşamıyorum ama genel olarak ekran kartı gerektiren oyunlarda yaşıyorum diyebilirim. RDR2, Cyberpunk 2077, God of War, The Last of Us, Dying Light 2 tarzı.

Eki Görüntüle 2304732

Buyurun.

VBIOS'da sorun yok, FurMark testinde nasıl, tam yüke giriyor mu?

VBIOS'da sorun yok, FurMark testinde nasıl, tam yüke giriyor mu?

Tabii hocam bunu diğer konularımda da konuşmuştuk hiçbir problem yok olabilecek bütün testleri başarıyla geçti. Örneğin RDR2 de 2K +120FPS alıyorum yağ gibi akıyor oyun fakat arada bir Micro stutter yiyorum ya da çıtırından FPS düşmesi yiyorum. Bu dediklerim oyundan oyuna göre değişiyor örneğin Hogwarts Legacy de oynayamıyorum bile bütün değerler kafayı yiyor. Bir şey sormak istiyorum sistemimde 2x8 dandik bir RAM mevcut bütün sorunlar bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

Donanımsal olarak başka bir sebep göremiyorum. RAM de değiştirmek istiyorum bu sanırım diğer bileşenlerle stabil çalışmıyor yetişemiyor herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı