DEAD7412 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 541 Yer Tokat 25 Ağustos 2023 #11 Cumhuriyet Paşası dedi: Hocam ben de CS:GO'da o FPS değerlerini alıyorum zaten asıl sıkıntı orada değil. Mafia 2 Definitive'de aşırı düşük bir FPS aldım normalde FPS test videolarına göre 120 FPS falan almam lazımdı sabit 50 FPS aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer değer sabit ise FPS limit açıktır ayarlardan kapatmayı deneyin.
Cumhuriyet Paşası dedi: Hocam ben de CS:GO'da o FPS değerlerini alıyorum zaten asıl sıkıntı orada değil. Mafia 2 Definitive'de aşırı düşük bir FPS aldım normalde FPS test videolarına göre 120 FPS falan almam lazımdı sabit 50 FPS aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer değer sabit ise FPS limit açıktır ayarlardan kapatmayı deneyin.
Cumhuriyet Paşası Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 400 Yer İstanbul/Beylikdüzü 25 Ağustos 2023 #12 DEAD7412 dedi: Hocam eğer değer sabit ise FPS limit açıktır ayarlardan kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kendi fps paneline göre sabit almışım.
DEAD7412 dedi: Hocam eğer değer sabit ise FPS limit açıktır ayarlardan kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kendi fps paneline göre sabit almışım.