RX 6800 XT sistemde Windows 11'e geçilir mi?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2X Kingston Fury Beast RGB 8GB
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria NVMe 1TB 1700MB-1600MB/s M2
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6800 XT
Anakart
Gigbyte B550
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X (Thermalright Phantom Spirit)
Çıkalı yanlış hatırlamıyorsam 2021'de çıkmış (ben Windows 11 çıkalı en fazla 1 yıl falan geçmiştir diye düşünüyordum). Her neyse bugün bilgisayarımı sıfırlayacağım. Elimde orijinal Windows 10 kodu var (bildiğim kadarıyla bu kod ile Windows 11'e geçebiliyorum).

Oyun performansı olarak hala ilk çıktığı gibi kötü mü? Geçtiğimde bir performans kaybı oluşur mu tüm sistemde? Ya da 2025'e kadar Windows 10'a devam mı etmeliyim?

orijinal Windows 10 Pro kodu ile Windows 11'e geçebilirim değil mi? (en azından ben öyle biliyorum)

Hayır 10'dan 11'e gecmisligim var 2 kere gram performans kaybı yaşamadım R5 2600 ve 1660 Super ile. Geçebilirsiniz sistemde gayet güçlü zaten guncellik iyidir.

Geçebilme şansın varsa geç. Performans kaybı yaşamazsın. Windows 10 kal diyenler genelde hiçbir mantıklı sebep belirtmeden kal diyor. W11'in eski performansından eser yok şu an. Gayet stabil her şey.

Geçebilme şansın varsa geç. Performans kaybı yaşamazsın. Windows 10 kal diyenler genelde hiçbir mantıklı sebep belirtmeden kal diyor. W11'in eski performansından eser yok şu an. Gayet stabil her şey.

Ben Windows 11'den 10'a geçtim çok daha rahat hocam Windows 11'e sırf tema için geçiyorsunuz başka bir şey yok.

Hayır 10'dan 11'e gecmisligim var 2 kere gram performans kaybı yaşamadım R5 2600 ve 1660 Super ile. Geçebilirsiniz sistemde gayet güçlü zaten guncellik iyidir.
Ben Windows 11'den 10'a geçtim çok daha rahat hocam Windows 11'e sırf tema için geçiyorsunuz başka bir şey yok.

Hocam bilginiz var ise şu ekstrada sorduğum soruyu cevaplayabilirmisiniz? bir yerden duymuştum ama gerçek mi değil mi bilmiyorum.

Yani? Bu özellikten mahrum kalıp kalmamak senin tercihin dostum. Bu bizim yanlış bir şey yaptığımızı veya Windows 10'un daha rahat olduğunu göstermez. Ayrıca siyah arka plan kullanıyorum haberin olsun. Tercih meselesi tamamen, bana göre W11 gayet iyi.

Hocam bilginiz var ise şu ekstrada sorduğum soruyu cevaplayabilir misiniz? Bir yerden duymuştum ama gerçek mi değil mi bilmiyorum.

Windows 10 kodları 11 de de çalışıyor diye biliyorum.

Geçilir i5 2430M ile Windows 11 kullandım gayet performanslı gğndelik kullanım için iyi bir SSD yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…