RX 6800 XT Sisteme PSU önerisi

otrayt3214

Centipat
Daha fazla  
Parçalar https://www.akakce.com/bilgisayar-k...temper-cam-oyuncu-siyah-fiyati,776242429.html

PSU olarak bu yeter mi acaba? Cooler Master Gx-2 80plus 750w Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bazılarını 2.el alacağım sadece kasa toplam 38332 tuttu.

Islemci olarak 5800X yerine 5700x3D oneririm hocam eger bütçe varsa. 5800X aman aman guclu bir islemci degil 5600 ile arasinda 10 15 FPS var yok. Onun disi 750W yeterli olur ama şunu da oneririm.

Onun dışı RAM 2x16 olsun. Tum RAM slotlarini doldurmak asla saglikli bir şey degil. SSD olarak da Kingston Renegade tercih edilebilir.

750W yeter kafam rahat etsin diyorsan 850 de alabilirsin.

zaten șuan bu psuyu kullanıyom 5800x i uyguna buldum 750 w sıkıntı çíkarmaz demi

M.2 SSD sorun çıkartmaz değil mi?

RAM slotları tamamı dolarsa ne kadar zarar verir?

Aynı renkte olan slotlara takmanız gerekli. Yokda çift kanalın artılarından faydalanamazsınız. Zarari varsa bilmiyorum ama saglikli ve stabil bir durum degil. 1 ve 3 ya da 2 ve 4. slotlara takmaniz lazim.

Son düzenleme:

Çok bir zararı yoksa kalsın uyguna buldum çünkü.

Aynı renkte olan slotlara takmanız gerekli. Yokda çift kanalın artılarından faydalanamazsınız. Zarari varsa bilmiyorum ama saglikli ve stabil bir durum degil. 1 ve 3 ya da 2 ve 4. slotlara takmaniz lazim.

Peki sistemi uygunamı topladım sizce fiyat performansmı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…