RX 6800 XT vs RTX 4070 Ti

7900XTX yerine bile 4070 Ti tercih edilebilir. Aynı klasman ürünler değil.
O kadar da değil. benim 6900xt'den güçlü kartta 12gb Vram olması bile başlı başına saçmalık zaten. Hogwarts legacyde ben 14.5Gb vram kullanımı görüyorum. 4070Tİ alan adam niye 2k'da kısılı kalsın. Ayrıca 7900xtx performans olarak 4070ti ile rakip bile değil, paramparça eder geçer.

@Quistin Saf güçte 7900 XTX daha iyi fakat yazılım ve DLSS işin içine girince paramparça eder 4070 Ti. Işın izleme ve render kısmından bashetmiyorum zaten.

Artık her şey saf kas gücünden ibaret değil. Yeni serisi için AMD teknolojiye yön vermeli, aksi takdirde pazar payını daha çok kaybedecekler.

Hocam siz AMD'nin teknolojilerini bilmiyorsunuz galiba? Niye herkes AMD'nin en az NVIDIA kadar teknolojisi olduğunu bilmiyor?

@550519 @messinicocugu

@Slippin Jimmy0 RX 6800 XT şu an hangi karta rakip 4000 serisinde? Ben 4090 Ti'nin çıkmasını bekliyorum.

4090 Ti para israfı bir trafo olacak, alacaksan düz 4090 al.

6800 XT önceki nesle ait bir kart, bırak onu 3080 Ti'i bile 4070 Ti'la kıyaslayamazsın. Kafadan DLSS 3.0 gibi bir avantaja sahip.

Bu nasıl bir soru?

FSR tek iş görüyor,RSR VSR falan boş.Bir AMD Kart kullanıcı olarak söylüyorum.
Kullanmadığın için boş olabilir mi? O kadar mühendis senin boş demen için geliştirmiş olamazlar sanırım. NVIDIA'da ne varsa hepsi AMD'de de var. Bilinmiyor sadece. NVIDIA marka satıyor.

Kullanmadığın için boş olabilir mi? O kadar mühendis senin boş demen için geliştirmiş olamazlar sanırım. NVIDIA'da ne varsa hepsi AMD'de de var. Bilinmiyor sadece. NVIDIA marka satıyor.
RSR kullandım görüntü çöp oldu FPS düşürdü bu kadar kötü bir yazılım olamaz çünkü FSR 1.0 olarak çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…