RX 6800 XT vs RTX 4070

@gen2 ellerinden bir şey gelmiyorsa neden çıkartacağız diyor 1,5 yıl bekletti. Bakalım nasıl bir şey çıkacak

7800XT de 4070 Ti'la aynı gücü çekiyor ama 4070 performansında gibi bir şey. Ama inşallah düzeltirler bu durumları önlerinde uzun bir yol var am maalesef.
AMD'nin FG'si ve FSR 3'unun oturmasina daha cok ama cok uzun bir sure var. Ustune gelicek oyunlar bile belli degil daha. 4070 7800XT kapismasinda saf gucte ortalama yuzde 5 10 guclu. DLSS 3 tokatlar 7800XT. Haklisiniz yani.

6800 XT al geç VRAM sorunuda yaşamazsın ve daha güçlü bir kart.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-14 102240.png
    97,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu AMD'ciler iyice tütün övenler gibi olmaya başladı. Siz enayi gibi 50 lira verin ben tütün sarıyorum diyen aklınca şark kurnazlarından farkı kalmadı. 12 gb VRAM hanginize yetmemiş de 6800xt al geç diyorsunuz anlamadım? Millet sizinle uğraşmaktan bıktı diye susuyor, siz de haklısınız diye karşı taraf sustu sanıyorsunuz. İnsanlar size laf anlatmaktan yıldı.

4070 alınıp geçilmesi gereken konu.

Bu AMD'ciler iyice tütün övenler gibi olmaya başladı. Siz enayi gibi 50 lira verin ben tütün sarıyorum diyen aklınca şark kurnazlarından farkı kalmadı.
$070 veya 6800xt umurumda degil de isteyen hangi markadan hoslaniyorsa onu alsin ancak
tutun icmenin veya ovmenin sark kurnazligiyla olan baglantisini acikla ben sana 50 lira vericem. Dunyanin en sacma sapan insanlariyla dolu forumu olmaya aday teknopat cidden.

Paket sigara icenler asfaltta kullanilan zifti yani kisaca asfalt ictiklerinin farkina varamayacak kadar ... (siz doldurun) olmasaydi bahsettigin dusunce bu kadar yaygin olmazdi.

Son düzenleme:
Koskoca TechPowerUp 6800 XT genel performans olarak 4070'den güçlü diye gösterirken bu forumdaki bazı çok bilmişler AMD önerenlere sallıyor. Koskoca teknoloji siteleri yanlış biliyor siz doğru biliyorsunuz o kadar para verip 12 GB VRAM'e sahip olunca insan ister istemez çöpünü savunmak istiyor

@Rocky Balboa kankam biri 80 alıyorsa diğeri 85 alıyor hayır 10 FPS fark olsun. DLSS 3 fg aç aradaki FPS farkı 60'a çıktı.E bu da önemli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…