RX 6800 XT vs RX 7700 XT vs RX 9060 XT

Arkadaşlar merhabalar. Ekran kartı alacağım ama bu üçü arasında kaldım. Sadece RX 9060 XT'yi 0 alacağım.

RX 7700 XT ve 6800 XT benzer fiyatlarda ama RX 9060 XT 2-3 bin TL daha fazla ama diğer ikisine kıyasla daha zayıf. Ama RX 9060 XT teknolojik olarak daha avantajlı. Sizce doğru seçim ne olur?

0 kart alacaksanız 6000 serisinden uzak durun direkt.
RX 9060XT işinizi her türlü görecek olup bayağı iyi bir kart önerim o yönde.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben de öyle düşünüyordum da aradaki %15-20'lik performans farkı biraz kafamı karıştırmıştı. Sapphire Pulse modeli iyi midir peki? Estetik olarak epey beğendim ama tabi performans ve sessizlik konusunda nasıldır?

Önermediğim bir model açıkçası TUF aldım ben 20k ya vatan üzerinden indirim takip ederseniz daha iyi modelleri 20 22 k civarına bulabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan model seçebilirsiniz.

TUF kart sadece Aura Sync ile RGB'leri kontrol ediliyor SignalRGB gibi bir program ile Sync yapmak istiyorsanız unutun hocam.

Kendi fikrimce artı ve eksileri

artıları (+)

• Genelde fan açmıyor, oldukça sessiz.
  • Hotspot derecesi gerçekten çok iyi.
  • GPU Core sıcaklığı 60°c'yi henüz görmedi.
  • Komponent kalitesi üst seviye.
  • Tasarım olarak oldukça şık duruyor.

eksileri (–)

• Fan %60 üstüne çıkınca belirgin şekilde sesli oluyor.
  • Aura Sync dışında RGB senkronizasyonu yok.
  • Güç soketi kasanın tam orta bölgesinde kaldığından kablo görüntüsü çok estetik olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…