Elektronik RX 6800XT sistem 35000 TL!

6800 XT güzel ve güçlü bir karttır ona lafım yok ancak 35K edecek bir sistem de değil, en iyi parçalar olsa dahi az daha koyulursa 12400F-4070 Ti sistem alınabiliyor. Ayrıca rakibi olduğu 4070 sistemler ise 30K civarında.

Eh şu indirimin açılması, 3 sayfa konuşulması bile abes. 6800 XT dediğin kart 2020 yılında çıkmış ve bugün ikinci elden en fazla 8-9K verilip alınacak bir kart. Ne sıfır alınır, ne de bundan 5 kuruş fazla verilir.

7600X yine Ryzen 7000 serisinin sonlarına yaklaşırken ve dahili grafik birimi çıkarılıp birazcık frekansı kısılmış ucuz 7500F varken gereksiz bir işlemci. Onu alırsın, BIOS'tan bir ayar çeker kalan parayı da kaliteli RAM'lere verirsin oldu sana 7600X.

Anakart desen giriş seviye, SSD desen PCIe 3.0, kasa desen bit kadar ve tipsiz. İşte bir 850W Gold PSU orada parlıyor ama RTX 4090 besletmeyeceksen hayatta ihtiyaç duymazsın. 35K'ın hakkını verecek bir cihaz olmaktan çok uzak.

Bu bütçeye ne önerirsiniz peki bu sisteme istinaden?

Bu bütçeye ne önerirsiniz peki bu sisteme istinaden?

35K bütçede güncel indirim yok sanırım ama Cuma günü 26K bütçeye 7500F ve RTX 4070'li sistem gelmişti İtopya'ya mesela. Bu tarz indirimler beklenebilir.

Neden? Trendyol'dan çok alışveriş yaptım garantisi hizmeti vs. gayet iyi. Satıcısı Gaming gen TR zaten. Alınır gibi ve alacağım gibi.

Satıcı Gaming gen TR falan değil yanlış bilgilendirme yapmayalım. Bu tarz satıcılar ikinci el az kullanılmış sorunlu parçaları toplayıp satıyor. Sarı sitede örnekleri çok. Yani kısaca dertsiz başınıza dert almayın.

Size bu satıcının kim olduğunu anlatayım. Kendisi yıllanmış bir yalancıdır. (Dolandırıcı diyemiyorum, alışveriş yapmadığım için dolandırıcı diyemem ama ikinci el ürüne sıfır diyerek yalan söylüyor.) Şahsın ismi Mustafa ELYILDIRIM idi. Çok eskiden benim tüm ilanlarıma ölü fiyat vererek ürün almaya çalışırdı. O zamandan beri milletten aldığı bu ikinci el ürünlerin kapağının açıldığı yere yuvarlak şeffaf bant yapıştırıp sıfır, kapalı kutu diye satardı ve hala bunu yapmaya devam ediyor. Satıcının şuan ki trendyol mağazası sizin linkini attığınız TR GAMING mağazasıdır. Sahibinden mağazası ise Gaming Türkiye isimli mağazadır. Buralardan kesinlikle uzak durmanızı öneriyorum. Son bir örnekle bu şahsın veya şahısların ifşasını bitireyim. En son görselde gördüğünüz gibi Gigabyte Gaming RTX 3090 ekran kartı koymuş ilana ve sıfır demiş. Kırmızı yuvarlakta gördüğünüz üzere yuvarlak şeffaf bant yapıştırmış kutunun açıldığı yere. Gigabyte 3000 seri kartlarda bu şekilde bir bant yer almaz. Yuvarlak bu şekilde koruma bandı ZOTAC, ASUS markalarında oluyor. MSI ve Gigabyte'da olmuyor.

Bence yeterli olmuştur. Teşekkürler

Fiyat indirimli olabilir ama yeni nesil sistemler alınmalı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…