RX 6800XT sistemde özel çözünürlükte görüntü bozuluyor

Nickiley

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı: 6800XT
CPU: 5800x3D
Monitör: VG279QM

Arkadaşlar AMD'den özel çözünürlük oluşturuyorum. CS2 için 1280x960 oluşuyor oyuna giriyorum çözünürlük gözüküyor seçiyorum ekran görüntüsü kayıyor renkleri değişiyor, 1440x1080 çözünürlüğünü ekliyorum hiçbir sorun çıkmıyor. 1280x960 çözünürlüğünü desteklemiyor ama benim bu çözünürlükte oynamam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar - Ekran kısmından oluşturdun değil mi? Benim alttaki gibi ekli bir sorun çıkmıyor 2K monitörde çalıştırıyorum. Diğer ayarlar da aşağıdaki gibi.

1722956774831.png

1722956836703.png

2K monitörümde var hocam hemen deniyorum 2 monitörde de evet ekran sekmesinden özel çözünürlük oluşturuyorum normalde bana 2 kere çözünürlük girdiriyordu

Sadece işaretlediğim yerlerdeki değerleri seçmeniz yeterli diğerlerini kendisi tamamlamalı. Alttaki zamanlama ekranı ve zamanlama toplamını monitörünüzün özelliklerine göre kendisi dolduracak.

Sadece işaretlediğim yerlerdeki değerleri seçmeniz yeterli diğerlerini kendisi tamamlamalı. Alttaki zamanlama ekranı ve zamanlama toplamını monitörünüzün özelliklerine göre kendisi dolduracak.
evet hocam oluyor fakat monitörüm 240 hz overclock 280 hz sizin ayarlarınızdaki CVT - Azaltılmış tıkama yapınca aşağıdaki G.Yenileme Hızı (Hz) seçeneğinde 280hz kırmızı ünlem oluyor oyun içerisinde 240 hz seçinde sorun olmuyor ama 280 yapınca çok az görüntü bozukluğu oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı