Ekran kartında ASRock markasına ait 6800XT veya Gigabyte 6800XT düşünüyorum. Sizce hangi markanın kartını almalıyım?
Kasa olarak da tavsiyelerinize açığım; bütçe 2500TL.
Ayrıca bu şekilde sistem uyumlu olmuş mudur, herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Ekran kartında ASRock markasına ait 6800XT veya Gigabyte 6800XT düşünüyorum. Sizce hangi markanın kartını almalıyım?
Kasa olarak da tavsiyelerinize açığım; bütçe 2500TL.
Ayrıca bu şekilde sistem uyumlu olmuş mudur, herhangi bir sorun yaşar mıyım?
En ucuz DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.564,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kasa olarak da bunu alabilirsiniz. Baya geniş 17.5 santim işlemci soğutma yüksekliği 38 santim ekran kartı uzunluğu var. Tek eksi yanı üst panel 360mm sıvı soğutma desteklemiyor. Zaten siz 240mm kullanıyorsunuz.
Kasa olarak da bunu alabilirsiniz. Bayağı geniş 17.5 santim işlemci soğutma yüksekliği 38 santim ekran kartı uzunluğu var. Tek eksi yanı üst panel 360mm sıvı soğutma desteklemiyor. Zaten siz 240mm kullanıyorsunuz.
2. el alacaksanız sorun yok hocam attığım kasa alınır.
Teşekkür ederim hocam ama ön panel pek hoşuma gitmedi bu attığınız modelde. Corsair 3000D nasıldır az önce gördüm hoşuma gitti.
Bir de sistem parçaları uyumlu olmuş mu?
Teşekkür ederim hocam ama ön panel pek hoşuma gitmedi bu attığınız modelde. Corsair 3000D nasıldır az önce gördüm hoşuma gitti.
Bir de sistem parçaları uyumlu olmuş mu?