RX 680M RDNA 2 Entegre GPU, Oyun Performansıyla Dikkat Çekiyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

RDNA 2 mimarisiyle grafik alanında büyük sıçramalar yapan Ryzen 6000 işlemcili dizüstü bilgisayarlar yakında raflarda yerini almaya başlayacak. Daha önce belirttiğimiz gibi, yeni mobil APU’larda Radeon RX 660M ve RX 680M olmak üzere iki ayrı GPU kullanılıyor. RX 680M’in Cyberpunk 2077’de neler yapabildiğine bakmıştık. Aynı kullanıcı şimdi entegre GPU’yu birçok farklı modern oyunda test etme fırsatı […]

Devamı: RX 680M RDNA 2 Entegre GPU, Oyun Performansıyla Dikkat Çekiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

4800 MHz RAM'le bu performans gayet iyi daha yüksek hızdaki bir RAM'le performansı uçabilir.

Bir tek bana mı performansı düşük geldi? DirectX11 oyununda 1080p 30 FPS ne demek?

Bir tek bana mı performansı düşük geldi? DirectX11 oyununda 1080p 30 FPS ne demek?
Hocam APU'dan söz ediyoruz, tek bir oyunla bu çıkarım doğru gelmedi bana. Horizon 5'te 4K ayarlarda 25-30 fps verebilmiş. 1080p'de ise 60 FPS deneyimi sunmuş. Harici bir görüntü birimi değil sonuçta, limitleri belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…